Ето кои са имената в порноиндустрията, които могат да се

...
Ето кои са имената в порноиндустрията, които могат да се
Коментари Харесай

Най-богатите порнозвезди - slava.bg

Ето кои са имената в порноиндустрията, които могат да се похвалят с внушителни банкови сметки:

Лексингтън Стийл

Състояние: 6 милиона $

Лексингтън Стийл се е снимал в над 1000 кино лентата. Развива се като продуцент и основава две продуцентски компании за филми за възрастни. Преди да навлезе в порноиндустрията е бил брокер на недвижими парцели.

Кейти Морган

Състояние: 6 милиона $

Кейти навлиза в порноиндустрията поради незабавна потребност от пари, с цел да заплати гаранцията си. Кейти бързо се трансформира в звезда и скоро се насочва към киното, където също изкарва солидни възнаграждения.

Бри Олсън

Състояние: 7 милиона $

Олсън стартира да работи за една от най-големите компании в порноиндустрията и бързо се осъществя като една от най-хубавите актриси в жанра. Снима се в музикални клипове и телевизионни излъчвания и е на кориците на няколко списания.



Трейси Лордс

Състояние: 7 милиона $

Трейси стартира кариерата си, като взе участие в няколко порнофилма. След това се насочва към киното и се снима във филмите „ Блейд “ и „ Зак и Мири снимат порно “. Въпреки късата си кино кариера, Трейси се снабдява с извънредно впечатляваща банкова сметка.

Мария Такаги

Състояние: 7 милиона $

Започва кариерата си като модел и телевизионна актриса. Снима се в няколко голи фотосесии преди да стартира да се снима в порнофилми. Само за година печели пет награди за най-хубава актриса. Въпреки че не остава дълго, снима се единствено в 15 кино лентата, Такаги съумява да натрупа солидно положение от кариерата си на порноактриса.

Рон Джеръми

Състояние: 7.5 милиона $

Актьорът и неговата запазена марка - мустаците, вземат присъединяване в 2216 кино лентата, а като режисьор се изявява в 285. Рон е считан за една от най-големите порнозвезди. Във филмите, в които е взел участие, е спал с съвсем 5000 дами.

Понастоящем Рон Джеръми е в пандиза. Повдигнати са му десетки обвинявания, измежду които шест случая на полово посягане, пет обвинявания за обезчестяване, три - за насилствена орална копулация, както и едно обвиняване за непочтено държание с 15-годишно момиче.


...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР