Edna съвършена измама събира две съвсем различни жени – едната

...
Edna съвършена измама събира две съвсем различни жени – едната
Коментари Харесай

Време за четене: „Хубави неща“ пленява с история за две мошенички в една игра на оцеляване

Edna съвършена машинация събира две напълно разнообразни дами – едната измамница, а другата наследница – в неустоимия бестселър на New York Times „ Хубави неща “, който към този момент е на пазара у насо от издателство Locus Books.

Преди години Нина се поддава на концепцията, че дипломата ѝ по свободни изкуства ще ѝ обезпечи удовлетворяваща кариера. Когато тази фантазия се сгромолясва, тя стартира да краде от богати деца в Лос Анджелис дружно с хитрия си ирландски ухажор, Лаклан . Нина е учила занаята от най-хубавите: майка ѝ е същинска майсторка на измамите, която се труди, с цел да обезпечи на щерка си обичайно детство макар белязания от непрекъснато преместване живот, който двете водят. Но когато майка ѝ се разболява, Нина рискува всичко, с цел да ѝ помогне, даже това да значи да взе участие в най-дръзката и рискова машинация до момента .
 Дръзка и неудържима като Круела с новата лимитирана сбирка на MAC Edna предлага Дръзка и неудържима като Круела с новата лимитирана сбирка на MAC
Не взимай прекомерно много; не бъди лаком. Взимай единствено това, чиято липса няма да се усети. И кради единствено от тези, които могат да го понесат.

Ванеса е привилегирована млада наследница , която желае да преуспее. Вместо това тя става Инстаграм инфлуенсър - пътува по целия свят, получава безвъзмездни облекла и артикули и театралничи за фотоси в екзотични места. Зад примамливата фасада обаче се крие живот, белязан от покруса. След негоден годеж Ванеса се отдръпва в голямото фамилно планинско имение Стоунхейвън, място с мрачни секрети освен от предишното на Ванеса, само че и от това на едно комплицирано и измъчвано от проблеми момиче на име Нина.

Когато човек документира всичко, което прави, престава да живее живота за себе си и стартира да го живее като зрелище за другите.

 книга Хубави неща Locus Books

Пътищата на Нина, Ванеса и Лаклан се пресичат тук, на студения бряг на езерото Тахо , където преплетените им животи отстъпват място на една зима, изпълнена със желания и стремежи, лицемерие и възмездие.

Това е книга за обществените медии, психологичните болести, брака, парите, алчността, майчинството, фамилните връзки, йерархията, наследството, изкуството, измяната и благосъстоянието. В нея има толкоз доста забавни тематики и цитати, че ще ви бъде мъчно да изберете своите обичани. Финалът носи задоволство и извежда до сполучлив край много отворени сюжети в книгата.

Този изумителен, изпълнен с обрати, завладяващ разказ показва известната писателка Джанел Браун в най-хубавата ѝ форма, описвайки две блестящи, засегнати от живота дами, които се пробват да оцелеят в най-голямата игра на машинация и опустошение, в която в миналото ще им се наложи да вземат участие .

„ Роман, който е невероятно да оставите, „ Хубави неща “ е интелигентно и извънредно завладяващо четиво. “ - PopSugar

„ Изпълнен с завладяващи обрати и потресаващи заблуди, това е един бездънен обществен коментар, четенето на който доставя голямо наслаждение. “ - The Week

„ Обичам положителните истории за измамници - изключително когато не мога да кажа кой е същинската цел и кой същинският лъжец. Във възхитително четивната „ Хубави неща “ положителните девойки и неприятните девойки непрестанно разменят местата си в роман, който ще ви накара да отгръщате страниците една след друга до самия край. Най-новият разказ на Браун съдържа същите проницателни наблюдения, които са нейна запазена марка – за смяната на самоличности и тайните, които всички имаме. “ - Атика Лок
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР