Чувате ли как се местят стрелките на часовника? Състезавате ли

...
Чувате ли как се местят стрелките на часовника? Състезавате ли
Коментари Харесай

Забави темпото. И стареенето на кожата.



Чувате ли по какъв начин се местят стрелките на часовника? Състезавате ли се с тях? Минаваме скоростно през живота, вместо да го живеем. Но каква цена плащаме за тази скорост? Щурата динамичност ни пречи да виждаме доста неща, само че най-много – не виждаме смисъла в живота си, лишаваме се от моментите на приятност. И това става очевидно за всички – издава го осанката ни, силата в погледа ни, кожата ни...

Всичко, което си коства, би трябвало да се прави постепенно, Мей Уест Slow революцията промени това. Slow е метод на мислене. Просто би трябвало да живеете за момента. Тогава се храните по-добре, мислите по-добре, работите по-добре, обичате по-добре - вършиме всичко по-добре и му се наслаждавате повече. Така остаряването настава по-бавно и по-невидимо. Особено за кожата ни, която първа издава измененията. Всички желаеме да живеем Slow.

Да действаме тогава - да се възползваме оптимално от времето си и да се любуваме на сегашния миг! Това е най-хубавото, което можем да създадем за умственото и физическото си здраве, както и за кожата ни!

 Тази е концепцията в новата грижа за кожата на Vichy Slow Âge

Vichy е първата козметична марка, която изследва тази територия в науката. И на въпроса „ Каква е повода за процеса на стареене? “ дава отговор - Експозом. Това е термин за научна идея, която се появява през 2005 година и потвърждава връзката сред външните фактори и здравословното положение на човек (включва редица фактори на околната среда, както и метода на живот, който водим). Факторите на Експозома са няколко - външни променливи като UV лъчи, замърсяване, тютюн или климат и вътрешни променливи като отмалялост, стрес, страсти, хранителни привички и сън.

Фотопротекцията: рицарят на младостта

Лаборатории Vichy идентифицираха прогресивните признаци на стареене на кожата. Всички доказателства демонстрират, че UV лъчите оказват с до 80% влияние върху процеса. Когато кожата е предпазена от UV лъчите, колагенът и еластинът се усилват. Това не е предотвратяващ, а чисто коригиращ резултат. Видимо кожата има по-малко бръчки, тъмни петна, а тенът наподобява по-равен и равен. Ето по какъв начин ежедневната фотопротекция от дългите UVA лъчи обезпечава по-дълга младост на кожата ви.

Slow Âge сплотява филтърна система със SPF 25 и PPD 12.4 за широкоспектърна ежедневна отбрана от дългите UVA лъчи.



Текстура, опитомила UV филтрите

„ А текстурата? “, чуваме към този момент въпроса ви? Да, знаем, че UV филтрите оставят бели лепкави следи. Решението на Vichy е включването на характерни восъци във формулата за по-лесно попиване от кожата, както и силициев диоксид за чувство за кадифена мекост. Резултатът е изненадващо фина текстура, която в началото образува капка, преди да се разтопи мигновено върху мястото на използване. Не се демонстрира нито един от признаците на филтри!

Активни борци против Експозома

UV филтрите би трябвало да са съчетани с мощни антиоксидантни и укрепващи съставки, както и такива против замърсяването на околната среда. Разбира се, процесът на стареене е обвързван и с това с какво се храним, какъв брой дълготрайно спим и какъв брой постоянно спортуваме. Така че козметичните артикули не са всичко.

 Активните детайли във формулата на Slow Âge

#1. Пробиотичен дериват Bifidus – това в действителност е много съвременна съставна част, която откриваме в доста серуми. Тя понижава възпаленията и чувствителността на кожата. Обичаме я, тъй като пази кожата от напрежението, като усилва устойчивостта й към външните нападателни фактори

#2. Антиоксидантен дестилат Baicalin – антиоксидантната мощ на този корен, прочут отпреди 2000 години, е съвсем приказна. Магичността му се добавя от обстоятелството, че той е една от 50-те билки, които се употребяват в китайската медицина – понижава окисляването повече в сравнение с го вършат витамините Е и С.

#3. Термална минерализираща вода Vichy – това е сърцето на продуктите на марката. Със своите 15 минерала формулата поставя в ръцете ни силата на природата.

В момента, в който си зададете въпроса „ Как да забавя стареенето на кожата ми? “, отговорът не закъснява. И като резултата на доминото единият води след себе си различен. Но Slow Âge може да бъде първата ви стъпка към Slow Life. Искате ли да бъдете една от дамите с лице без петна по кожата му, която е гладка, с еднакъв загар и зарево от вътрешната страна? Всъщност това е хубавичко кожа! Знаем какъв е отговорът ви!

Източник: eva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР