94-годишната жителка на Флорида Бевърли Шоттенщайн получи многомилионно обезщетение от

...
94-годишната жителка на Флорида Бевърли Шоттенщайн получи многомилионно обезщетение от
Коментари Харесай

Внуци плащат на баба си 19 млн. долара. Извършвали рискови сделки с богатството й

94-годишната жителка на Флорида Бевърли Шоттенщайн получи многомилионно обезщетение от внуците си, които са управлявали й, оповестява БГНЕС. Финансовият арбитраж постановява, че внуците на милионерката, Евън и Ави Шоттенщайн, както и Дж. П. Морган, които са работили като консултанти, би трябвало да платят на Бевърли Шоттенщайн общо 19 000 000 $ обезщетение и юрисконсултско заплащане. Адвокатите на ищата поискали обезщетение за 69 000 000 $.  Бевърли Шоттенщайн упълномощила на двамата си внуци да се грижат за положението й преди към 15 години. Евън и Ави, които в този момент са надлежно на 39 година и 33 година, ръководят почти 80 000 000 $ от благосъстоянието на баба си .
Адвокатите на Бевърли Шоттенщайн декларират, че внуците са правили рискови покупко-продажби от името на баба си и дълготрайни вложения в комплицирани финансови принадлежности, които не са подобаващи за 90-годишен вложител. Те също по този начин правят всевъзможни интервенции без разрешението на вложителя, с цел да получат оптималната комисионна за себе си. Освен това внуците са упрекнати в лъжливи разноски от 1 милион $ от кредитната карта на бабата и в подправяне на най-малко един финансов документ, подписан от нея. Арбитражът не преглежда вероятни закононарушения, само че съгласно организацията активността на братята към този момент е заинтересувала прокурорите в Ню Йорк. Самата Бевърли Шоттенщайн, преди да изиска обезщетение от внуците си, е водила дневник за към година, в който записвала хипотетичните им финансови злоупотреби .
 Да внесем благосъстоянието в дома с врата с Фън Шуй Да внесем благосъстоянието в дома с врата с Фън Шуй
Вратата е значима част от вашия дом. Чрез нея в дома влиза както позитивна, по този начин и негативна сила. Научете по какъв начин да отворите вратата...
Дж. П.Банк Морган, където работят Евън и Ави Шоттенщайн, се пробвала да се отхвърли от случая, потвърждавайки, че той няма нищо общо със " фамилната сапунена опера ". Банката обаче уволни братята-консултанти, макар че заплати за тяхното посланичество в съда. Роднините на Бевърли са разграничени по въпроса дали настояването й за арбитраж е заслужено. Синът на Бевърли, бащата на Евън и Ави, изиска от нея " да не пере обществено мръсно долни дрехи " и даже получи документално изказване, че няма недоволства за внуците си и че се твърди, че е " ядосана без причина ". Но други внуци се застъпиха за своята баба и настояват, че Бевърли е подписала документ за неналичието на искове под опасност от физически напън. Самата Бевърли Шоттенщайн съобщи пред организацията, че счита за належащо да възвърне справедливостта, да спре злоупотребите на внуците си и да осъди банката, която е помогнала да ръководят парите й.
" Тези момчета завоюваха доста пари от мен. Те и Дж.П.Морган нямаха право да стигнат толкоз надалеч. Дж. П. Морган трябваше да ги спре, само че самият той правеше положителни пари ", изясни Бевърли Шоттенщайн. " Това не са към 25 $. Трябваше да се направи ", споделя 94-годишната милионерка за решението си да търси правдивост в арбитраж.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР