9-годишно дете е пострадало при катастрофата на автомагистрала Хемус“ край

...
9-годишно дете е пострадало при катастрофата на автомагистрала Хемус“ край
Коментари Харесай

9-годишно дете е пострадало при катастрофата на магистрала Хемус

9-годишно дете е потърпевшо при злополуката на автомагистрала „ Хемус “ край Нови пазар. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Сигналът за произшествието е подаден в 09.12 часа през днешния ден в оперативната дежурна част на ОДМВР. Съобщено е, че на автомагистрала „ Хемус “, малко след бензиностанцията край Нови пазар е зародил пътен случай. На място са ориентирани екипи на полицията, пожарната и незабавната помощ. При идване е открито, че произшествието е зародило сред лек автомобил с пернишка регистрация и товарен автомобил с варненска.

По първична информация лидерът на лекия автомобил, който е пътувал в посока към Шумен е застигнал товарния автомобил и се е блъснал в задната му част. В резултат на удара товарният автомобил се е преобърнал на пътя.

В МБАЛ - Шумен за обзор е откарано 9- годишно дете, което е пътувало в лекия автомобил. Детето е с травма на главата, контактно. Извършват му се проучвания в болничното заведение. Водачите и на двата автомобила са правоспособни, тествани са за алкохол, съществуване не е регистрирано. Работата по изясняване на аргументите довели до случая продължава, на място се прави оглед. Движението се пренасочва по пътя Русе - Варна. Водачите да карат с рационална скорост.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР