89 кандидати от Гърция, Финландия, Обединеното кралство, Кипър, Швеция, Ирландия,

...
89 кандидати от Гърция, Финландия, Обединеното кралство, Кипър, Швеция, Ирландия,
Коментари Харесай

89 чужденци на онлайн изпити с програма с изкуствен интелект в Тракийския университет

89 претенденти от Гърция, Финландия, Обединеното кралство, Кипър, Швеция, Ирландия, Германия, Норвегия, Португалия, Франция, Италия, Пакистан и България се явиха на онлайн изпитите за банкет на студенти с чуждоезиково образование в Тракийския университет, оповестяват от висшето учебно заведение. Сред тях са и четирима наши сънародници, приключили приблизително обучение в чужбина и желаят да учат на британски език определените от тях специалности.
Освен от квесторите кандидат-студентите бяха следени и от стратегия с изкуствен интелект. Тя следи за коректността на претендентите за независимото осъществяване на теста, като реагира на неналичието на образен контакт с камерата и в случай че не са сами пред компютъра. По този метод понижава субективният фактор и се покачва сигурността на изпита. По време на изпитите е употребен и специфичен браузър за заключване на екрана.
 Иновативен артикул сътвориха учени от Аграрния факултет на Тракийския университет Иновативен артикул сътвориха учени от Аграрния факултет на Тракийския университет
Призово място и влиятелна премия в съревнование за започващи компании в агрохранителната верига завоюва екип от учени от Аграрния факул...
Изпитите за задгранични кандидат-студенти са проведени в два дни. На 29 август тези, които са от страни, чийто формален език не е британски, се явяват на изпит по езика, а на идващия ден - на изпити по биология и химия на британски.
Обучението на британски език по медицина и ветеринарна медицина в Тракийския университет е известно измежду чужденците. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР