8888.bg направи мечтан коледен подарък на един от най-обичаните български

...
8888.bg направи мечтан коледен подарък на един от най-обичаните български
Коментари Харесай

Голям български сайт за спортни залози дари пари на Левски

8888.bg направи желан коледен подарък на един от най-обичаните български тимове, като им подари 93 140 лв. тъкмо преди празниците. Те са първият тим, който получава пари по самодейността “Помощ за българския футбол “, при която тимовете получават по 10 лв. за всеки техен почитател, играещ на 8888.bg

Всеки клиент на уеб страницата може да избере обичания си български тим. Колкото повече фена събере даден тим, толкоз по-голяма сума отива за него. Кампанията продължава до 31 декември. До тогава почитателите може да влизат на уеб страницата и да поддържат тима си. Отборът, който пръв събере 88 888 фена, ще получи 88 888 лв.. В уеб страницата любимците си могат да поддържат последователите на 31 футболни тима от А и Б група.



Повече за акцията може да научите тук - https://8888.bg/favorite/team/

Парите на Левски са преведени по-рано, тъй като клубът сега има потребност от тях и от 8888.bg взеха решение да оказват помощ на тима да прекара едни по-спокойни празници.

“Радваме се, че успяхме да помогнем на Левски в този сложен за тима миг ” споделя Александър Личев, маркетинг шеф на компанията. “Нямаме самообладание да помогнем и на останалите тимове. Каква ще бъде сумата, зависи само от почитателите им. ”
Иво Ивков: Искаме Левски да разчита на страната като на майка, не на мащеха
Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков приказва след срещата с министъра на спорта Радостин Василев. Ръководителят на " сините " комен...
Прочети повече
От ПФК „ Левски “ благодариха на компанията за оказаната поддръжка:



Сайтът 8888.bg започва преди едвам 3 месеца, само че към този момент се наложи като един от водещите на пазара ни и е подготвил доста изненади за клиентите си за идната година.

Предстои да разберем какво ще донесе на футбола ни идната 2022-ра година и да се надяваме на повече такива начинания.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР