87-годишният професионален адвокат и спортен агент Боб Аръм, който е

...
87-годишният професионален адвокат и спортен агент Боб Аръм, който е
Коментари Харесай

Боб Аръм ще спасява Кобрата от секс скандала

87-годишният професионален юрист и състезателен сътрудник Боб Аръм, който е измежду боксовите митове на Америка, ще се опита да избави Кубрат Пулев от секс абсурда с обилната кореспондентка Джени Равало, по известна като Кралицата на голото суши. Кобрата й заби буйна целувка, а след това я награби за дупето, съгласно нейната тъжба в съда. След намесата на фамозната адвокатка Глория Алред щатската спортна комисия на Калифорния спря лиценза на родния боксьор. Санкцията важи за боксови дуели на територията на цяла Северна Америка.
 Триумфът на Кубрат Пулев над Богдан Дину в фотоси @@@

Следващото съвещание на спортната комисия е на 14 май. Джени Равало ще участва на него дружно с адвокатката си Глория Алред. Въпросът за статута на лиценза на Пулев е включен в дневния ред.

Шансът на Кубрат е точно в дядката Боб Аръм, тъй като той е президент на организацията Top Rank, която взе под крилото си българина и провежда и последния му надвит мач против румънеца Богдан Дину в Калифорния. Пулев даже минава за негов любим.

Аръм има извънредно въздействие като състезателен сътрудник, а като промоутър и персонален юрист на великия Мохамед Али през 1967 г.успява да издейства първенецът да се върне в професионалния бокс откакто управляващите в Съединени американски щати го смъкват от кръга поради отхвърли му да отиде боец във Виетнам.

Сега дипломацията на Аръм би трябвало да свърши работа в задачата за спасяването на лиценза на Кобрата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР