86% от учителите не одобряват въвеждането на зелен сертификат в

...
86% от учителите не одобряват въвеждането на зелен сертификат в
Коментари Харесай

86% от учителите са срещу зеления сертификат

86% от учителите не утвърждават въвеждането на зелен документ в просветителната система, а близо 35% са подготвени са изоставен, в случай че би трябвало да демонстрират тест или имунизация, с цел да работят. Едва 12% от педагозите са подготвени да го употребяват, както към този момент са принудени хиляди българи.

Въвеждането на зелен документ ще блокира просветителната система, ще докара до отлив на учители и ще сътвори брутални компликации на българските родители. Това предизвестяват в намерено писмо до здравния министър от профсъюз " Образование " на КТ " Подкрепа ".

От профсъюза приканват министър Стойчо Кацаров да усъвършенства връзката си с просветителните специалисти. " Нека разговорът, а не политическия диктат да бъде водещ при Вашите последващи решения и заповеди ", написа ръководителят на синдиката доктор Юлиян Петров. Той показва, че профсъюзните структури резервират подготвеност да реагират " с всички вероятни средства, включващи митинги и стачка при липса на разговор в тази сложна обстановка ".

Въпросът ще се вкара ли зелен документ и в учебните заведения все още е прекомерно неразбираем. " До 4 седмици държавните чиновници и учителите евентуално също ще бъдат задължени да имат зелен документ ”, разгласи през седмицата зам.-министърът на образованието Димитър Петров. В същото време подготвеност за такава голяма смяна най-малко на този стадий не се вижда - и в този момент националната система непрестанно блокира, а безплатните проби не са необятно налични.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР