86-годишният легендарен актьор утре ще разговаря в ефир с украинския

...
86-годишният легендарен актьор утре ще разговаря в ефир с украинския
Коментари Харесай

Зеленски ще даде интервю на Ален Делон

86-годишният именит артист на следващия ден ще беседва в ефир с украинския държавен глава

Легендата на френското кино Ален Делон ще вземе изявление от украинския президент Володимир Зеленски. Разговорът на 86-годишния артист и режисьор с президента на Украйна би трябвало да се състои в петък, 23 септември, от 13:30 ч. локално време по TV5 Monde, заяви френският ефирен канал BFMTV, написа вестник.

По-рано звездата на европейското кино изрази поддръжка за Украйна по отношение на по този начин наречената от Русия „ специфична военна интервенция “ на нейната територия. „ Това, което се случва в Украйна, надълбоко ме натъжи и потресе, по тази причина ще се боря за нейните хора “, съобщи Ален Делон. Преди броени дни в ефира на една френска телевизия артистът взе участие в предаване, отдадено на украинския стихотворец Тарас Шевченко, чието творчество неотдавна беше преиздадено от Seghers, като прочете няколко строфи от негово стихотворение.

Последната поява на Делон на огромния екран след съвсем десетилетие пауза бе във кино лентата „ Пълна аналогия “ през 2019-а, а през лятото на предходната година той разгласи проектите си да се завърне в киното и „ да снима финален филм “: „ Искам да направя филм и изключително да направя последния си филм. Този, който ще остане вечно. Аз завоювах играта, нямам какво друго да върша “. В същото време първородният му наследник Антъни Делон описа за желанието на татко си да напусне този свят благодарение на евтаназия, когато почувства, че моментът за това е пристигнал.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР