„Вчера ми беше криво – на национален празник държавниците, хубави,

...
„Вчера ми беше криво – на национален празник държавниците, хубави,
Коментари Харесай

Борисов: Радев създаде напрежението и омразата

„Вчера ми беше погрешно – на народен празник държавниците, хубави, неприятни, народът ги избирал, да ги замеряш със снежни топки. На мен това не ми харесва. Поне на националния празник…“, съобщи някогашният министър председател Бойко Борисов по време онлайн включване във Фейсбук от исперихското село Йонково.

„Това е демокрацията – да отидат хората, да се изявят. Вие харесвате ГЕРБ, другите харесват Движение за права и свободи, трети – други. Но ми беше погрешно през вчерашния ден, тъй като е народен празник, би трябвало да сме дружно. Румен Радев сътвори такова напрежение и ненавист, че вместо всичко да си върви в един цикъл на ръководство, на демокрация… Не ми е прелестно министър председателят, който и да е той, президентът, да бъде освиркван. И то на народен празник“, съобщи водачът на ГЕРБ.

„Това го направиха същите хора, които правеха митинги и против нас. Ето в този момент, като излизат фотоси, се виждат – същите“, добави той.

„Да се ненавиждаме е елементарно. Сега да забележим по какъв начин ще излязат от тази ненавист, която насадиха. За два месеца им се случи всичко, което ни правеха на нас“, съобщи Бойко Борисов. „Изпуснаха всичко. Те изпуснаха още предишния юни цените на тока, на газа, на храните“, сподели Бойко Борисов.

„Надявам се скоро да им пристигна акълът, че по този начин не може, по този начин ще срутен държавата“, съобщи той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР