„Това депутатите да не влизат със сертификат в Народното събрание

...
„Това депутатите да не влизат със сертификат в Народното събрание
Коментари Харесай

Виктор Николаев се счепка с адвокат заради сертификатите и ваксините 


„Това депутатите да не влизат със документ в Народното събрание е следващата акция на така наречен съпротива да бойкотира държавното управление още от първите дни. Това е едно политическо говорене, което няма никаква правна и здравна логика“. Това съобщи юристът Пламен Таушанов от Асоциацията за протекция на българските пациенти.

„Трябва наложително в нашия парламетн да се свързва със сертификатОт юни тази година в Европейския парламент се влиза със документи. От ноември е наложително даже и за посетителите.“, сподели още той. На противоположното мнение обаче е сътрудника му Виктор Костов

„Това е фундаментален проблем, тъй като в Европейския парламент се влиза със документ, само че има и заведени каузи от парламентаристи против тази дискриминационна практика“, счита той.

„Зеленият документ е противоконституционен, дискриминационен и унижава човешкото достолепие. Аз съм юрист, само че държа на човешките права“, добави той.

В този момента се намесва водещият Виктор Николаев.

„Зеленият документ е като втори документ за идентичност. Въпросът ми е за какво не протестирате против документите за идентичност по принцип. Там също ти поставят номер, снимат те, без да имаш предпочитание да те снимат.“

„В случая нещата са по-страшни. От две години конституцията в Бългрия е дерогирана във връзка с човешките права. Ограниченията на човешките права не са лимитирани. Моите клиенти също имат право на живот. Става въпрос за тези пробни инжекции доколко нарушават правото на живот“, продължи юристът.

„Достатъчно! Това не е вярно“, жегна го отново Николаев.

„Те са пробни. Влезте в уеб страницата на организацията по медикаментите. Именно поради живота и здравето на хората, които имат потребност от различна информация за тези инжекции. От документи на Пфайзер, съгласно юрист Райнер Фумиш, който води дело против тях, се схваща, че от 42 000 души 12 000 души най-малко са с летален изход“, сподели той.

„Това са нелепости! Говорите неистини и простотии! Покажете ми доказателство, че 12 000 души са умряли. Нямаше да ви поканя, в случай че знаех какво неистини говорите“, отвърна Никоаев.

„Вие сте пропагандно предаване следователно, тъй като не предоставяте алтернатвина информация. Живеем в еднолична квазимедицинска тирания, в която правата на хората са анулирани със заповед на министъра“, не остана задължен антиваксърът.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР