„Германия договаря сделка с Катар за доставка на газ“. Заглавието

...
„Германия договаря сделка с Катар за доставка на газ“. Заглавието
Коментари Харесай

Германия договаря газ от Катар

„Германия договаря договорка с Катар за доставка на газ“. Заглавието е на британския Гардиън.
Не Европейски Съюз договаря, Германия договаря!
Ония пичове със Зелената договорка, със Северен поток и канцлер, който стана началник на Газпром..
На този декор финансовият ни министър споделя:
„Има общоевропейска тактика за доставките на газ“
Добре!
Та когато някакви, колкото и свестни да ви се костват ви изясняват, че би трябвало да внимаваме с позиционирането към войната в Украйна да знаете, че и вишеградската четворка ще ни отлюспи. И коя подред съветска република ще бъдем е въпрос единствено на последователност. Защото нито ще сме декларирали принадлежност, нито някой ще ни чака, до момента в който си взема решение личния народен интерес.
Междувременно, единствено за протокола, това заглавие идва единствено четири дни след заглавието, че Борис Джонсън прави опити да реши казусът с цените и наличността на нефт през Саудитска Арабия, която към този момент очевидно го е отсвирила. Саудитска Арабия, която екзекутира преди 10 дни 81 души по политически аргументи.
Българските ръководещи (бивши и настоящи) отхвърлят да назоват казуса. А той е, че сме се увъртели в зеленото безумство, което ни прави небогати и подвластни от Путин.
Това което би трябвало да направи България и Европа е да се отърве от зелените кхмери и да развива личната си енергийна система със личните си енергийни запаси.
Това значи унищожаване на въглеродните налози и вложения в изследване и създаване на лични залежи.
Не тъй като за зелени, а тъй като са евтини и сигурни!
Вместо да търсим решение на казуса по какъв начин Европа да стане мощна и самостоятелна, ние просто си избираме кое ще е идващото страшилище, което ще храним. Което евентуално е политически вярно, щото е тъмнозелено!

Петър Москов, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР