„Ергенът“ завършва по скандален начин! Първият сезон на „Ергенът“ в България

...
„Ергенът“ завършва по скандален начин!
Първият сезон на „Ергенът“ в България
Коментари Харесай

Виктор избира Алекс на финала, но Виктория хвърля вино в лицето й и я отказва!

„Ергенът“ приключва по абсурден метод!
Първият сезон на „Ергенът“ в България завършва скандално. Това разкри жена в мрежата, която има информация от първо лице.



Потребител от женски пол с псевдонима Pink flamingo твърди, че козметичката й е другарка на Александра Гърдева и тя е разкрила пред нея какво й е доверила психоложката. Финалът на шоуто ще бъде абсурден.

Накрая остават единствено Виктория Капитонова и Александра. Виктор дава последната роза на Алекс, при което рускинята се ядосва и излива чаша с вино върху лицето на психоложката. Виктор остава безгласен и не прави нищо, с цел да отбрани Алекс, което я наскърбява и наранява, по тази причина тя напуща имението по лично предпочитание. Така длъжностен победител става Виктория.

Слуховете, че точно рускинята печели шоуто, започнаха през цялото време на излъчването му по bTV. Оказва се обаче, че тя печели не тъй като е първи избор на Виктор, а тъй като Александра му се наскърбява, че не я е защитил. Тя не желае да стартира връзка с мъж, който оставя да я унижават.

Разбира се, обикновено е нещата сред Виктор и Виктория отвън предаването да не се получат и по тази причина през днешния ден той продължава да е самичък. Тя не е неговият първи избор и по тази причина незабавно след предаването двамата се разделят.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР