800x600 Есенно-зимните тенденции при очилата вълнуват всеки, който винаги е

...
800x600 Есенно-зимните тенденции при очилата вълнуват всеки, който винаги е
Коментари Харесай

Винаги верен на себе си

800x600
Есенно-зимните трендове при очилата вълнуват всеки, който постоянно е в крайник с модата и по едно и също време с това остава правилен на личния си жанр. Затова и не е инцидентно, че една от най-популярните вериги в България - Grand Optics & Joy Optics се обърна към един от обичаните ни артисти, с цел да презентират най-актуалните сбирки през настъпващия сезон и да отбележат своя 15-и рожден ден.

Юлиан Вергов е прочут с това, че постоянно е правилен на себе си с всяка роля. Едновременно моден, убеден, обаятелен и необикновено магнетичен артист, той придава живот на всеки от облиците, които играе и бързо кара фена да не помни, че гледа преобразяване.

“Доверявам се на оптики Grand Optics & Joy Optics към този момент 15 години ”, споделя артистът. А с новите модели рамки, като че ли основани особено за него, другите му лица безусловно оживяват пред обектива на фотографа. Дали ще носи стилни диоптрични очила с кръгла рамка, цветни слънчеви очила, съчетани с елегантно-спортен костюм или пък ще постави огледални тъмни стъкла над изтънчено сако, Юлиан Вергов е постоянно правилен на себе си в своя избор. А в този момент ти можеш да избереш своя модел диоптрични или слънчеви очила, които подхождат най-добре на стила ти на неустоима цена. И то напълно в точния момент - есенно-зимното слънце пада по-косо и ниско от лятното и нервира по-силно очите.

Предлагаме ти да разгледаш фрагменти от фотосесията на звездата с разнообразни модели очила от Grand Optics & Joy Optics, а ти не забравяй значимото: за 15-ия си рожден ден веригата черпи с огромни отстъпки – от -40% до -60% (да, по-малки отстъпки от -40% няма да има) на всички слънчеви очила. А към всички диоптрични очила подаряват безвъзмездна рамка, до цената на стъклата за нея (пример – взимаш стъкла за 100 лв. и не плащаш за рамката към тях, стига да не надвишава същата сума). Магазините, в които можеш да се възползваш от празничната промоция са на марките Grand Optics, Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polarоid Shop и Kid Optics и са над 40 в страната. А промоцията е годна единствено от 06 до 22 октомври. Побързай и посрещни есента с нова визия и високо вдигната глава. Виж повече на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family: " Times New Roman ", " serif " ;}
PR публикация
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР