80-ото издание на кинофестивала във Венеция си има свой достоен

...
80-ото издание на кинофестивала във Венеция си има свой достоен
Коментари Харесай

Алекс Богданска очарова Венеция! Нареди се до Джордж и Амал Клуни по стил

80-ото издание на кинофестивала във Венеция си има собствен заслужен представител от България. Моделът и инфлуенсър Александра Богданска разноски прелестната си рокля по аления килим във втория ден на фестивала – на прожекцията на кино лентата „ Ferrari ” – лента с присъединяване на звезди като Пенелопе Крус, Хю Джакман и Патрик Демпси.

Богданска разкри, че наличието й във Венеция е с помощта на Armani beauty, които за шеста поредна година са формален грим бранд на гостите на емблематичния кинофестивал в Италия.
   Вижте тази обява в Instagram.   

Тоалетът на Алекс е Pembe Kenan и е с изумителни елементи, както и описваща тялото кройка. Роклята е в модерния цвят nude, като целият е отрупан с камъни. 29-годишната българка от Благоевград беше с прибрана откъм гърба на опашка коса, а към аксесоарите бе добавила дребен бял клъч и кокетни обеци.

В Story във Facebook Петканова разкри, че в своя статия американското фешън списание Evie я е оповестила а за една от най-добре облечените на филмовия фестивал, наред с идола й от детството Бианка Балти и… Джордж Клуни и брачната половинка му Амал.
 Снимка: Getty Images
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР