80-годишна жена е загинала при пожар в дома и в

...
80-годишна жена е загинала при пожар в дома и в
Коментари Харесай

80-годишна жена е загинала при пожар в Кюстендил

80-годишна жена е починала при пожар в дома и в кв. " Изток " в Кюстендил, оповестиха от Областната дирекция на полицията. Така жертвите на пожари от началото на годината са към този момент 3. През уикенда в района са станали 14 пожара, 4 от тях са нанесли вреди.

Причините за пожара в къщата на 80-годишната жена в Кюстендил към момента се обясняват. Техническа нередовност е предизвикала пожар и в друго жилище в регионалния град, изгоряла е мебелировка, опушени са стени.
Изгоряла е и къща в гр. Рила. Пожар станал през почивните дни и в къща в с. Трекляно, породен е заради техническа нередовност, унищожена е мебелировка.

Общо над 60 пожара са станали в района от началото на зимния сезон в района заради самозапалване в комин или при потребление на механически неизправни или самоделно направени отоплителни уреди. 

Преди месец в близкото с. Ябълково почина 92-годишна жена при пожар в къщата. 60-годишен почина при пожар в дома си и в с. Раждавица.Понижаването на температурите зимата, принуди доста семейства да пристъпят към потребление на отоплителни уреди на твърдо гориво или неизправни електрически уреди.
Затова чиновниците от РСПБЗН - Кюстендил молят за съблюдаване на разпоредбите за сигурност, с цел да не се позволяват произшествия.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР