8-годишният син на Милен Цветков просълзи с благородна постъпка хората

...
8-годишният син на Милен Цветков просълзи с благородна постъпка хората
Коментари Харесай

Синът на Милен Цветков е наследил доброто му сърце, вече събра хиляди почитатели

 8-годишният наследник на Милен Цветков просълзи с благородна постъпка хората във Facebook.

Малкият Боян Цветков, който неотдавна има своя страница, наречена " Питай ме ", разгласява видео, от което излиза наяве, че е наследил от Милен освен физическите черти, а и възприятието му за правдивост.

Нарамил торба, цялостна с мляко, Боян я носи до кутия наоколо до учебното заведение му, предопределена за небогати и обществено слаби.

" На нея написа: " Ако имаш - остави, в случай че нямаш - вземи. " Ето там аз желая да сложа тези млекца. Смятам, че свърших едно положително дело и ви поисквам приятна вечер и прелестен уикенд ", споделя в късото видео второкласникът, който е изумително копие на неуместно починалия си татко.

Жестът му е още по-трогателен, поради обстоятелството, че след нелепата гибел на журналиста дребният Боян също се оказа в нежелана финансова обстановка. Тогава близки и другари на Милен проведоха акция за набиране на средства за двамата му наследници. 

Наследникът на Милен Цветков неотдавна потегли по стъпките му в екранното занятие. Благодарение на Даниел Петканов, който бе сътрудник и другар на татко му, Боян към този момент се изявява пред камера в онлайн рубриката " Питай ме ". Тя се излъчва в YouTube, Facebook и Инстаграм, и към този момент има хиляди фенове. Както се подразбира от самото заглавие, в шоуто на Цветков-младши Петканов му задава въпроси на разнообразни тематики, а Боян дава отговор, както и противоположното.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР