8 души са били убити при масова стрелба в американския

...
8 души са били убити при масова стрелба в американския
Коментари Харесай

8 души са убити при стрелба в Индианаполис

8 души са били убити при всеобща пукотевица в американския град Индианаполис, предава BBC. Сред починалите е и стрелецът, който се е самозастрелял. Според очевидци мъжът е употребявал автоматизирана пушка, претекстовете към този момент остават неразбираеми.

Драмата в Индианаполис се е разиграла в 23 часа вечерта локално време в обект на FedEx наоколо до летището. Служител на компанията описа, че е видял мъж с автоматизирано оръжие, който е почнал да стреля на направления. На място са починали от огнестрелни рани 8 души, в това число и стрелецът. 4 души са извозени до болница, като един е в сериозно положение, предава BBC. На доста други е оказана помощ на място. 

За безразборна пукотевица бе обявено и на летището в Сан Антонио, Тексас. Мъжът се е блъснал с автомобила си в един от терминалите на летището, изскочил е от колата и почнал да стреля по постройката и служителите на реда. Летищен служител на реда е отвърнал на огъня и прострелял мъжа. Той е превозен до болница, където е умрял. Други двама души са ранени. Стрелецът е бил с душевен проблеми, полицията е имала и преди този момент контакти с него. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР