76-годишният актьор разкри във видео съобщение, че имал нужда от

...
76-годишният актьор разкри във видео съобщение, че имал нужда от
Коментари Харесай

Шварценегер разкрива как едва не умрял заради медицинска грешка

76-годишният артист разкри във видео известие, че имал потребност от сърдечна интервенция преди фотосите на „ Терминатор 6 “. Трябваше да е просто, само че по време на интервенцията се случи неочакван случай.


„ Бях доста обезпокоен. Когато се разсъниха, лекарите ненадейно се появиха пред мен и споделиха: „ Много съжаляваме, само че всичко не мина, както планирахме “, сподели артистът.

Той означи, че по време на интервенцията лекарите са пробили стената на сърцето и се е наложило да подхващат незабавни ограничения, с цел да спасят живота му. „ Това беше злополучие и аз бях в центъра му “, сподели той.

Актьорът показа, че се нуждаел от дълъг интервал на възобновяване по-късно. Той ходел доста: лекарите го посъветвали да тренира дробовете си, с цел да не получи пневмония: това можело да докара до гибел. Освен това той трябвало да се върне към предварителната продукция допустимо най-скоро. " Исках в действителност да стартира да упражнявам, да изляза от болничното заведение допустимо най-скоро. Трябваше да съм във форма, трябваше да се движа, да търча, да подвигам предмети, да играя в екшън подиуми ", сподели той.

Преди това Шварценегер поддържаше приятеля си Брус Уилис, с който постоянно се снимаха дружно. Миналата година стана известно, че Уилис е диагностициран с афазия, а през февруари тази година фамилията му заяви, че той е диагностициран с фронтотемпорална деменция.

" Разбирам, че той трябваше да приключи филмовата си кариера по здравословни аргументи. Но както знаете, ние в никакъв случай не се пенсионираме. Екшън героите се рестартират ", сподели той. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР