76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но

...
76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но
Коментари Харесай

Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ

76-годишната комедийна легенда неотдавна отново имаше премеждия със здравето, само че се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, с цел да не се провали екскурзията на живота му

За пътешестване до далечна Америка се стяга легендата на Народния спектакъл Антон Радичев. Актьорът и половинката му Емилия отпрашват за Съединени американски щати наесен по покана на неговия племенник. И за двамата това ще бъде първи задокеански полет. Самолетните билети били извънредно скъпи – по над 2 хиляди $ на калпак, само че племенникът на Радичев ги покрил от личния си джоб. В Щатите театралният деец и обичаната му също ще бъдат на разходи на неговия родственик. Той ще ги приюти в дома си, ще ги храни, вози и развежда по знаковите забележителности, които до момента са виждали единствено по холивудските филми, написа Ретро.

Без малко обаче пътешествието, което възнамерявали към този момент години наред, да пропадне в последния миг. Радичев и Емилия се явили на наложителните изявленията в Американското посолство в София за издаване на виза, през които всеки жител, който има желание да лети до Америка, би трябвало да премине. Били доста обезпокоени, тъй като за пръв път им се случвало да попаднат в такава среда и да им задават въпроси като на разпит. Стресът пристигнал, когато Емилия получила първа хабер, че е утвърдена и визата ѝ е издадена, а за тази на Радичев нямало ни новина, ни кост. Няколко дни по-късно обаче от посолството се обадили, че и той ще лети. Визите им били 10-годишни, хвали се артистът. Двамата щели да заминат за страната на неограничените благоприятни условия чак през октомври, тъй като самолетните билети за тогава били най-изгодни. Отсега обаче се вълнували и очаквали воаяжа с най-голямо неспокойствие.

76-годишната комедийна легенда неотдавна отново имаше премеждия със здравето, само че се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, с цел да не се провали екскурзията на живота му. Допреди няколко седмици ветеранът на първата ни театрална натрупа ходеше на рехабилитация поради проблеми с гръбначния дирек, предходната година пък го оперираха поради тежка зараза с болен зъб. До него в положително и зло е втората му жена Емилия, която е поетеса. Двамата живеят в нейната къща в столичния квартал „ Овча купел “. Това е втори брак за Антон. От първата си жена той има щерка Кристина, която преди години бе омъжена за новинаря Богомил Грозев, с който се разделиха скандално, а журналистът завлече към този момент някогашния си тъст с голям заем, който не плащаше постоянно.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР