74-ото издание на международния турнир Странджа ще бъде най-силното досега

...
74-ото издание на международния турнир Странджа ще бъде най-силното досега
Коментари Харесай

Топ боксьори ще участват на турнира за Купа Странджа

74-ото издание на интернационалния шампионат " Странджа " ще бъде най-силното до момента в исторически проект. Това съобщи президентът на БФ Бокс Красимир Инински, а думите му се удостоверяват и от поръчките, които са подадени в навечерието на конкуренцията.

Общо 11 от водачите в обособените категории на международната класация на ИБА ще дойдат за присъединяване в шампионата. Това демонстрира информация с класацията броени дни преди началото на надпреварата. Още над 30 пък ще са боксьорите, които са сложени в топ 5 на категориите. Сред тях и четирима българи - Станимира Петрова е под номер 3 в ранглистата до 54 кг, Севда Асенова (48 кг), Ергюнал Себахтин (48 кг) и Хавиер Ибаниес (57 кг) са на пета позиция.

Международният шампионат " Странджа " ще се организира от 20 до 26 февруари в зала " София ". Заявки са подадени от над 470 боксьори от повече от 40 страни. Турнирът ще бъде предаван директно по b1b.box, а билетите към този момент се продават в мрежата на URBO. Цените са от 20 до 30 лв. за ден, както и може да се купи билет за всички дни, който е на стойност 95 лв.. Входът за деца и възпитаници е безвъзмезден.
 И Ирландия бойкотира международното по бокс
И Ирландия бойкотира международното по бокс

Причината е противоречие с ръководството на Умар Кремльов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР