74-годишен при неправилно ползване на туристическа газова бутилка причинил пожар

...
74-годишен при неправилно ползване на туристическа газова бутилка причинил пожар
Коментари Харесай

15 пожара в силистренско през почивните дни

74-годишен при погрешно прилагане на туристическа газова бутилка предизвикал пожар във външна кухня в Силистра на 19 август към 14.20 часа. Огънят обханал 20 кв.м покривна структура на кухнята и прилежащи къща и автомивка, изгорели битова техника и мебелировка. Огнеборци от РСПБЗН-Силистра потушили пожара и избавили прилежащи къщи.

Късо съединяване предизвикало пожар в къща в село Искра на 20 август към 07.20 часа. Изгорели 130кв.м покрив и мебелировка. Пожарът е загасен от екип на РСПБЗН-Силистра.

Огнеборци с 4 противопожарни автомобила са гасили пожар в къща по ул. " Марин Дринов " в Силистра, зародил на 21 август към 10.40 часа. Огънят унищожил към 300 кв.м покрив, битова техника и мебелировка. Причините за произшествието се обясняват, формирано е досъдебното произвеждане.

Други 12 пожара са загасени от екипи на противопожарните звена в Силистренска област през последните 3 дни. Горели са главно сухи треви и боклуци. Няма материални вреди, избавени са къщи, фуражи, пчелин, слънчогледова равнища. В част от случаите помощ на огнеборците са оказали аграрни служащи и локални поданици.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР