7 руски балетисти от театър накараха хиляди потребители на социалните

...
7 руски балетисти от театър накараха хиляди потребители на социалните
Коментари Харесай

Руски балерини поздравяват света от кухнята

7 съветски балетисти от спектакъл накараха хиляди консуматори на обществените мрежи да затаят мирис... Лишени от огромната сцена и сложени в изискванията на изолация заради епидемията от, грациите ни канят да се насладим на  в личните им кухни. Те зарадваха феновете си със занимателно видео, в което

танцуват с туфли, боси или по чорапи, понасяйки се в хубав танц с тенджери, тигани и метли в ръка.

Това, несъмнено, се трансформира в същински празник за душата на доста затворени в домовете си хора по света, а позитивните мнения и благодарности не закъсняха.



Пируети и повдигания сред печката и хладилника, както и пред камината? Защо не?
 
" Артистите остават правилни на себе си даже в сегашната обстановка. Макар и да нямат опция да поддържат връзка с публиката в театъра, домовете им служат за и креативна платформа ", написаха от театъра към видеото.

Идеята за видеозаписа е на министър председател балетиста Иван Василиев, който танцува с Мария Виноградова, до момента в който тя държи тенджера.



След оповестяването на епидемията от ковид и други съветски театри откриха способи да поддържат връзка с феновете си в интернет, до момента в който са затворени. Болшой спектакъл излъчва някои от най-хубавите си постановки, въпреки шефът му да се тормози за бъдещето на институцията, в случай че представленията не бъдат обновени през септември.

Операта в пък въпреки всичко не се лиши от фенове... онлайн и по един в залата. За да повдига духа на артистите си.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР