7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън зарадва феновете

...
7-кратният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън зарадва феновете
Коментари Харесай

Ще глобят ли Хамилтън за видеото от Япония?

7-кратният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън зарадва почитателите си със зрелищно видео зад кормилото на Nissan Skyline R34, взет чартърен в Япония. Британецът показва дрифтове, висока скорост и още няколко нарушавания на разпоредбите за придвижване.

От компанията, от която е наета колата - Omoshiro, реагираха бързо.

“Видеото е снимано без наше позволение. Подобно шофиране е строго неразрешено ”, се споделя в известието на компанията.
 Вижте по какъв начин Хамилтън се забавлява с Nissan Skyline R34 Вижте по какъв начин Хамилтън се забавлява с Nissan Skyline R34
На места в клипа се вижда, че Люис кара с 160 км/ч, а ограничаването на японските автомагистрали е 100 км/ч. Въпреки пушекът, който се появи до скоростния лост, колата е останала цялостен, а цената й занапред ще пораства - тъкмо поради клипчето на Хамилтън.

Този Skyline не е инцидентен - автомобилът е взел участие във кино лентата “Бързи и гневни: Токио дрифт ”, като до момента се оценяваше на 250 000 $, само че цената му занапред ще пораства.

Според японски медии, най-вероятно в скоро време Хамилтън ще получи санкциите си от японската полиция, както и претенциите на Omoshiro за провалите по колата.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР