7-кратният световен шампион Люис Хамилтън остана трети в битката за

...
7-кратният световен шампион Люис Хамилтън остана трети в битката за
Коментари Харесай

Хамилтън: Най-добрата ни квалификация този сезон

7-кратният международен първенец Люис Хамилтън остана трети в борбата за систематизиране на стартовите позиции за Гран При на Мексико Сити, само че той и съотборникът му Джордж Ръсел бяха доста покрай водача Макс Верстапен и съумяха да изпреварят другия водач на Ред Бул Серхио Перес, както и двамата водачи на Ферари.

„ Това е най-хубавата ни подготовка за целия сезон до момента – съобщи Хамилтън. – Показахме, че в никакъв случай не се предаваме, че постоянно се борим до последно. ”

Хамилтън още веднъж си сложи за цел да се бори за първата си победа през 2022 година, защото на следващия ден се надява да се употребява от изтеглянето, което може да получи от колите, които потеглят пред него.
 Верстапен: Ще ни би трябвало добър старт Верстапен: Ще ни би трябвало добър старт
„ Всъщност, аз съм много удовлетворен от тази стартова позиция, до първия завой спринтът е доста дълъг и може да се нападат тези, които са пред теб – изясни Люис. – Надявам се, че имаме темпото, с цел да се борим за успеха тъй като в този момент в действителност сме доста покрай късмет за триумф. ”
 Джордж Ръсел: Можех да съм първи Джордж Ръсел: Можех да съм първи
Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР