7 изпуснати дузпи за една есен! Подобно нещо не се

...
7 изпуснати дузпи за една есен! Подобно нещо не се
Коментари Харесай

Левски изравни антирекорд от ерата Делио Роси

7 изпуснати дузпи за една есен! Подобно нещо не се бе случвало на " Герена ". Поне от 2000 години насам. Е, стана. " Сините " с лека ръка профукаха половината от ударите от бялата точка, които трябваше да изпълнят. Статистиката демонстрира, че сходна черна серия имаше само през ерата " Делио Роси ".

Тогава през сезон 2017/18 " сините " още веднъж се дънеха поред при осъществяването на най-тежкото наказване - 6 профукани против 6 вкарани. И тогава още веднъж нямаше щатен реализатор на тези удари, откакто сякаш считаният за мега експерт Жорди Гомес се издъни при 0:0 с Витоша от Бистрица и повлече крайник за останалите.

Върхът обаче бе на финала със Славия за Купата. Тогава Гомес пропусна да даде летящ старт на " сините " в дуела от бялата точка. След това се стигна до " лотария " с дузпи, в която ликуваха " белите " след издънките на Хали Тиам и Роман Прохазка. Иначе словакът се подрежда след Седрик Бардон в класацията на легионерите, които са изпълнили най-вече удари от 11 метра. И двамата обаче имат и по две издънки. Такива нямаха Гарра Дембеле, Гари Родригес, Давиде Мариани, Жоазиньо и Найджъл Робърта, които се постановиха като дузпаджии.

Издънката на Хосе Кордоба в Разград пък надали ще му отреди място при най-големите вносни издънки. Още Магди Толба през 90-те сподели, че на " Герена " ще берат кахъри по този индикатор. После минахме и през комичният миг с Ричи, който би две дузпи в един мач, с цел да стигне до първото си попадение със синята фланелка.

Безспорният номер 1 при най-калпавите е Паулиньо. Бразилецът два пъти получи правото да бие дузпи и не съумя да се разпише нито един път. Втората епоха на Стоилов в Левски пък е белязана от пропуските на двама чужденци, което се оказа съдбовно в два шампионата. Цунами изпусна против Хамрун, а Кордоба - за Купата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР