69 индивидуални гимнастички от 39 държави и 19 ансамбъла ще

...
69 индивидуални гимнастички от 39 държави и 19 ансамбъла ще
Коментари Харесай

Боряна Калейн и Катрин Тасева в група с Линой Ашрам, а ансамбълът е с този на Русия



69 самостоятелни гимнастички от 39 страни и 19 ансамбъла ще спорят за оценките по време на международната купа по художествена гимнастика, която ще се организира от 26 до 28 март в „ Арена Армеец “.

В конкуренцията България ще бъде показана от Боряна Калейн и Катрин Тасева в самостоятелното и от отбор дами – Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова.



Според обновените поръчки за Беларус в листата към този момент попада Анастасия Салос вместо Катерина Галкина, като компания ще й прави Алена Харнаско. От съставът на Русия дефинитивно отпадат сестрите Дина и Арина Аверини и бяха доказани имената на Лала Крамаренко и Анастасия Симакова. Състезанието в София ще пропусне Соломе Пажава (Грузия).

За Италия на килима в София ще забележим Милена Балдасари и София Рафаели, за Украйна - Кристина Погранична и Виктория Оноприенко, за Израел ще играят Линой Ашрам и Никол Залихман, а Азербайджан е декларирала Арзу Халилова и Нармина Самадова.



При ансамблите Русия няма да бъде с титулярния си състав, само че ще вземат участие отборите на Италия, Беларус, Япония, Азербайджан, Испания, Турция. Големият отсъстващ ще е тима на Украйна.

По силата на жребия Боряна Калейн и Катрин Тасева попаднаха в група А дружно със състезателките на Израел – Ашрам и Зелихман, и с тези на Румъния, Сърбия, Германия, Казахстан, Испания, Латвия и Южна Корея.

Момичетата на Весела Димитрова и на Михаела Маевска пък са в група Б със ансамблите на Русия, Япония, Съединени американски щати, Естония, Турция, Унгария и Германия.



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР