69-годишният принц Чарлз, като всеки дядо, обича внуците си –

...
69-годишният принц Чарлз, като всеки дядо, обича внуците си –
Коментари Харесай

Принц Чарлз разкри шокиращи неща за внучетата си

69-годишният принц Чарлз, като всеки дядо, обича внуците си – принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи, само че не би ги завел на всички места със себе си, както би направил един естествен дядо. По време на визитата си в Кралските ботанически градини на Кю (което бе в неделя), принцът на Уелс загатна, че най-младите наследници на трона съвсем биха могли да извърнат с главата надолу парцела, който събира богата сбирка от растения.

В градините на Кю принцът получил букови разсадници за персоналната си сбирка от букови дървета, а синът на кралица Елизабет II се пошегува, че дървото ще се нуждае от отбрана от принц Джордж и принцеса Шарлот.

„ Не би трябвало да разрешавам на внуците си да го получават”, пошегува се принц Чарлз.



Когато се роди принц Луи, дядото на детето показа, че това събитие го е раздрусало, както и раждането на предходните му две внучета.

„ Много сме щастливи от тази вест. Появата на още един внук е огромна наслада. Единственият проблем е, че не знам дали ще съумея смогна и с неговите бели”, означи със угриженост принц Чарлз.

Преди това бащата на принцовете Уилям и Хари приказва в изявление пред медиите за това по какъв начин взе участие в развъждането на внуците си.

„ Важно е да ги насърчите и да се свържете с тях, когато са още дребни. Покажи им нещо, което ще ги заинтересува. Моята прелестна баба направи тъкмо това”, спомня си наследникът на английския престол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР