65-годишният Рей Хютън от Манчестър започва да татуира цялото си

...
65-годишният Рей Хютън от Манчестър започва да татуира цялото си
Коментари Харесай

Любител на татуировките направи нещо, което едва ли друг би посмял да направи

65-годишният Рей Хютън от Манчестър стартира да татуира цялото си тяло, когато е още доста млад. Сега цялото му тяло е покрито с татуировки, което по негови сметки излиза към 10 000 $ за целия му живот. Хютън има татуси даже на интимните елементи. Британецът споделя, че е желал да татуира и интимните си части  " за известно време “, само че тато актьорът, който се занимавал с неговите рисунки, отказал да го направи.

Но откакто намира различен занаятчия на мастилото, Хоутън си направил татуировки в долната част на слабините, оповестява New York Post, представен от bTV. След четиричасовото си татуиране в навечерието на Коледа през 2018 година той открил, че слабините му са се подули до " четири пъти " над естествения си размер.

" Вече не усещам болката, само че татуистът не можеше да повярва, че желая да го направя в такава сензитивна зона “, спомня си той. 

Културистът призна, че получава извънредно доста известия в обществените мрежи, с цел да се покаже единствено по татуировки и те не идват единствено от дами.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР