60-годишният американски актьор Брад Пит присъства на премиерата на филма

...
60-годишният американски актьор Брад Пит присъства на премиерата на филма
Коментари Харесай

Невероятно подмладен Брад Пит се появи на премиерата на филм

60-годишният американски артист Брад Пит участва на премиерата на кино лентата " Боб Марли: Една обич " в Regency Village Theatre в Лос Анджелис и изненада почитателите с появяването си. Мнозина останаха с усещането, че той се е превъплътил в облика си Бенджамин Бътън и става все по-млад с всяка година, пише ЕТ.

На фона на последните клюки за пластични интервенции, артистът сподели безусловно юношески черти на лицето. Къдравата му коса беше изрусена до песъчлив колорит и изглеждаше, че идеално поддържаните му вежди са оцветени в същия цвят.

На събитието Брад театралничи за фотография със звездата от кино лентата Кингсли Бен-Адир, който играе самия Боб Марли. Пит беседва и със Зиги Марли, наследник на починалата реге звезда и Рита Марли.

Филмът споделя историята за това по какъв начин иконата на реге Боб Марли преодолява компликациите по пътя си към славата и революционизира музиката. Във кино лентата вземат участие още Джеймс Нортън и Лашана Линч, а огромната му премиера е планувана за 14 февруари.

Слуховете, че Пит се е подложил на лифтинг на лицето, започнаха, откакто видео на доктор, коментиращ неостаряващия му тип, стана вирусно в TikTok през януари.

Във видеото експертът по лицето и някогашен доктор на NHS доктор Джони Бетеридж има вяра, че има основна улика, че Брад скрито е претърпял интервенция, която може да коства повече от £100 000 и интервал на възобновяване от два до три месеца.

Самият артист не разяснява измененията във външния тип.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР