60-г. мъж преби жена на 52 г. на спирката в

...
60-г. мъж преби жена на 52 г. на спирката в
Коментари Харесай

Мъж преби жена пред десетки свидетели в Дупница, никой не го спря

60-г. мъж преби жена на 52 година на спирката в кв. „ Горна махала” в Дупница пред погледа на десетки очевидци. Никой не се опита да го спре, оповестиха очевидци на екшъна.

В събота към 14,00 ч. Даниела Т., която живее в кв. „ Горна махала”, била нападната на спирката при „ Цигането” от съкварталеца си Дечко Г., 60 година Той блъснал в лицето нищо неподозиращата жена и тя паднала на земята на спирката. Мъжът траял багра, като я ритал в главата и тялото.

Събрала се навалица от зяпачи, само че никой не се опитал да помогне на нападнатата жена, която крещяла от болежка, написа struma.bg.

След подаден сигнал на тел. 112 на място пристигнали екипи на Спешен център и районно управление (на МВР) – Дупница. Даниела Т. е превозена първо в Спешен център – Дупница, само че след прегледа е откарана с кола за спешна помощ за „ Пирогов”. Тя е била със затворено и насинено око и няколко счупени ребра, като има заплаха да загуби зрението на едното си око. Тъй като в двете лечебни заведения в Дупница няма очно поделение, потърпевшата е закарана за „ Пирогов”.

Съпругът на Даниела Т., който работи като охранител, е отпътувал с нея за столичната клиника като компаньон.

Минути след побоя нападателят Дечко Г. е арестуван за 24 часа и е освидетелстван в Спешен център в Дупница.

Води се следствие по случая да се откри повода за екшъна на спирката. Уведомен е и дежурен прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР