57-годишната актриса се гордее с трите си деца, които е

...
57-годишната актриса се гордее с трите си деца, които е
Коментари Харесай

Вижте порасналите дъщери на Деми Мур и Брус Уилис!

57-годишната актриса се гордее с трите си деца, които е родила по време на брака си с „ костеливия орех “ Брус Уилис. Дъщерите постоянно и във всичко поддържат Деми Мур. Именно те ù помогнаха да преживее раздялата си с Аштън Къчър и ù дадоха концепцията да го спомене в записките си.

За първи път отдавна насам Деми Мур разгласява фотография, на която в кадър са и трите ù дъщери. Снимката е направена за рекламната акция на стилната марка Ronny Kobo. Румър, Талула и Скаут театралничат във вечерни рокли край камината измежду красива коледна украса.

Последователи на актрисата в Инстаграм означиха, че те са взели от родителите си всичко най-добро – изразителните черти на лицето, гъстата черна коса и стройните крайници.



Дъщерите на Деми и Брус са към този момент освен пораснали хубавици, само че и умници. 31-годишната Румър (в червено) е най-голямата. Сега тя е известна американска актриса с десетки филми и мюзикъли зад тила си, в това число и с ролята си в последния филм на Куентин Тарантино, „ Имало едно време в Холивуд “.

27-годишната Скаут (в зелено) наподобява най-вече на татко си на външен тип. Тя взе участие в няколко кино плана, само че реши да не върви по стъпките на родителите си. Сега  взе участие интензивно в публични действия и се занимава с мода.

25-годишната Талула стана художник моделиер. През 2016 година тя стартира лична марка облекла Buuski, чието име е взето от нейния псевдоним от детството. Основата на сбирката са ризи и пуловери с илюстрации на надарената млада жена.

 
Когато Деми Мур среща Аштън Къчър. Прочетете фрагмент от " Всичко, което съм "!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР