55-годишната майка на едно дете описа ужасяваща експлозия“ като Volkswagen

...
55-годишната майка на едно дете описа ужасяваща експлозия“ като Volkswagen
Коментари Харесай

Медицинска сестра описва „ужасяваща“ фатална катастрофа след претърпяни наранявания, променящи живота – като най-лошите райони за незастраховани шофьори разкри

55-годишната майка на едно дете разказа „ ужасяваща детонация “ като Volkswagen Golf, който Съобщава се, че е блъснал елен мигове преди злополуката, разрушил се в нейното Subaru WRX.

Другият водач - мъж на към 20 години - е умрял на място, до момента в който госпожа Уолъс е получила пострадвания на гръбначния дирек - както лекарите са й споделили, че може в никакъв случай повече да не проходи.

Изображение: Тони Уолъс отвън болничното заведение по време на лекуването й Изображение: Тони Уолъс претърпя интервенция на гръбначния си дирек след злополуката

Полицията стартира едноседмична принуда против незастраховани водачи от през днешния ден, с офицери осъществяване на спомагателни инспекции на водачи в проблематични зони.

Данни, оповестени от Бюрото на автомобилните застрахователи (MIB), разкриха най-лошите пощенски „ горещи точки “ за незастраховани водачи – както организацията предизвести „ тези, които съзнателно подценяват законът и шофирането без застраховка предизвикват повече конфликти ".

Г-жа Уолъс сподели пред Sky News, че е попитала " Мъртва ли съм? " в моментите след злополуката й на A352 през август 2018 година

Тя сподели, че се е движила с 50 благи в час по националния път с ограничаване на скоростта към 4,45 сутринта, до момента в който незастрахованият водач е карал със скорости сред 90 и 100 благи в час - макар че полицията в Дорсет заяви на следствие, че не може да дефинира какъв брой бързо е карал.

На следствието беше казано, че по време на злополуката водачът е приказвал по телефона с приятелката си, която е чула конфликта и по-късно пътува до местопроизшествието.

Изображение: Останките от колата на Тони Уолъс. Снимка: Motor Insurers' Bureau

Г-жа Уолъс сподели, че е мислила, че ще почине, до момента в който е чакала незабавните служби да дойдат.

„ Болката не приличаше на нищо, което бих могъл да стартира да разказвам... беше най-лошото нещо в историята ", сподели тя.

" Чуваше се съскащ тон. Беше в действителност горещо и усещах миризмата на бензин. Мислех, че колите ще експлодират.

" Всичко, за което можех да мисля, беше принцеса Даяна. Когато тя претърпя автомобилна злополука, тя раздра огромен съд покрай сърцето си… и аз бях уверен, че ще прокървя.

„ Просто си помислих: „ О***, отивам да умра. "

Изображение: Колата на Тони Уолъс след злополуката

След като беше откарана в болница, госпожа Уолъс - която беше в схващане по време на тестването - откри, че е получила пострадвания на гръбначния дирек и е счупила таза, ребрата, палеца и китката.

Тя не усещаше нищо в краката си след злополуката, до момента в който не й направиха интервенция, като лекарите предизвестиха преди 10-часовата интервенция, че има 50% късмет тя в никакъв случай повече да не върви.

Г-жа Уолъс остана в болничното заведение един месец, преди да бъде изписана и не беше в положение да работи в продължение на една година. Тя също имаше съвещания за посттравматично стресово разстройство (ПТСР).

„ Психически се борех с това много време “, сподели тя.

„ От време на време ще помиришете нещо и ще ме върне напряко назад - нормално това е миризма на изгоряло или гъста миризма на прахуляк от въздушните възглавници. "

Изображение: Тони Уолъс имаше консултация за посттравматично стресово разстройство след злополуката си

Г-жа Уолъс призна, тя в началото „ мразеше “ другия водач поради пострадванията, които й беше предизвикал.

„ Бях толкоз ядосана. Бях гневна “, сподели тя.

„ Сега… усещам скърбя за него. Наистина го скърбя. Той не заслужаваше да почине. "

Освен физическата и психическа контузия, която е претърпяла от злополуката, госпожа Уолъс сподели, че се е сблъскала с " призрачен сън “, откакто открих, че другият водач не е застрахован.

„ Просто си помислих: „ Не мога да работя. Може в никакъв случай повече да не мога да работя. Колата ми е отписана. Трябва да поддържа това къща. Имам тази ипотека. Бях на 49 години…какво ще върша? “

„ Тъй като той не беше обезпечен, просто нямаше къде да отида. Всичко беше призрачен сън. “

Прочетете още:
Измамниците „ Катастрофа за пари “ употребяват нови тактики
Предупреждение за потребителите на мотопеди, които се движат с главата напред в водачите
Жена съвсем погубен при боричкане и бягство споделя, че животът е бил „ унищожен “

Г-жа Уолъс, която работи като помощник по упойка, сподели, че е била подкрепена от MIB, който оказва помощ на жертвите на незастраховани водачи да получат обезщетение.

Данни, оповестени от MIB, разкриха 15-те най-лоши пощенски „ горещи точки “ за незастраховани водачи – като центърът на град Лийдс в този момент оглавява листата след Бирмингам, който беше преди всичко в продължение на десетилетие.

Анализът се основава по повече от 18 000 искове от жертви на незастраховани водачи сред ноември 2021 година и октомври 2023 година и е класиран съгласно броя на искове спрямо размера на популацията.

Ето листата на MIB с 15 най-лоши области за незастраховани водачи:

1. Лийдс, LS1
2. Бристол, BS1
3. Салфорд, M3
4. Манчестър, M8
5. Бирмингам, B10
6. Бирмингам, B18
7. Бирмингам, B6
8. Стоук он Трент, ST1
9. Манчестър, M12
10. Търок, Есекс, RM18
11. Sandwell, Уест Мидландс, B70
12. Саутенд он Сий, Есекс, SS1
13. Бирмингам, B11
14. Брадфорд, BD4
15. Бъкингам, SL0

На незастрахован водач транспортното средство може да бъде иззето и евентуално смачкано, както и да получи уведомление за закрепена санкция от £300 и шест точки в книжката си.

Те също могат да бъдат изправени пред съд и да получат неограничена санкция и/или възбрана за шофиране.

Повече от 106 000 незастрахованите водачи са конфискували транспортните си средства сред януари и октомври тази година - като една трета от тези транспортни средства са смачкани, съгласно Бюрото на автомобилните застрахователи (MIB).

Ср. от £53 се прибавят към годишните награди за моторни транспортни средства на всеки, с цел да оказват помощ за компенсирането на жертвите, споделя MIB.

Организацията споделя, че приблизително на всеки 20 минути някой в ​​Обединеното кралство е блъснат от незастрахован или блъснал се лидер.

Той пресмята, че пострадванията, породени от незастраховани и блъснали се водачи, евентуално костват на стопанската система близо £2,4 милиарда година в службите за незабавна помощ, медицински грижи, загуба на продуктивност и човешки разноски.

Пол Фарли, народен управител по правоприлагането в MIB, сподели: „ Всеки ден виждаме почтени участници в придвижването да страдат от ръцете на безразсъдни неосигурени водачи който въобще не е трябвало да е на път.

„ Справянето с този проблем не е просто да накараме хората да заплащат награди – знаем, че тези, които съзнателно подценяват закона и карат незастраховани, също предизвикват повече конфликти, тъй че става дума за това да създадем пътищата по-безопасни и по-справедливи за всички.

„ Ние работим в тясно съдействие с полицията през цялата година, само че ще има още по-голям фокус върху оправянето с казуса по време на интервенция Drive Insured. Нашето обръщение е просто: шофирайте застраховани или ще бъдете хванати. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР