55-годишната австралийска жителка от Аделаида Дебора Пилигрим е успяла да

...
55-годишната австралийска жителка от Аделаида Дебора Пилигрим е успяла да
Коментари Харесай

Надпис SOS спаси австралийка

55-годишната австралийска жителка от Аделаида Дебора Пилигрим е съумяла да се избави, откакто се е изгубила в пущинака, като е написала сигнала за помощ SOSна пътя, оповестява " Дейли Мейл ".

На 13 октомври Дебора Пилигрим се изгубила по време на туристически поход с другари на стотина километра от град Аделаида. Жената написала сигнала за помощ на пътя, а също така оставяла разнообразни знаци през местата, където минавала. Махала с ръце пред камерите, инсталирани около пътя. В продължение на три дни била търсена от служители на реда и хеликоптер, които обаче по този начин и не я разкрили.

Сигналът за помощ, е бил видян от локален гражданин, чийто дом бил на към 70 км от мястото на случая. Той излязъл, с цел да ревизира камерите за наблюдаване, тъй като чул, че има изчезнала жена. Забелязъл написания на пътя SOS, какъвто знак е нямало предходните дни. Мъжът се обадил в полицията и след сигнала му избавителната интервенция се концентрирала в този регион. Пилигрим била открита късно вечерта същия ден. Тя независимо се добрала до изоставена къща, където имало прясна вода.

Пред полицията Дебора разказала, че се откъснала от групата, с цел да се разноски встрани, само че скоро забелязала, че е попаднала в непозната околност. През деня тя блуждаела из пущинака, а нощем търсела леговище в изоставени постройки. Жената към този момент била изгубила вяра, че ще я намерят, когато я разкрили. След обзор в болница било открито, че е добре здравословно, след претърпяното тестване.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР