540 граждани на Руската федерация дадоха своя глас за президентските

...
540 граждани на Руската федерация дадоха своя глас за президентските
Коментари Харесай

Георги Гергов пусна бюлетина за Путин в пловдивска секция

540 жители на Руската федерация дадоха своя глас за президентските избори в Пловдив, сподели пред Българска телеграфна агенция Павел Журавлев, ръководител на изборната комисия в Пловдив. 

Той посочи, че за провеждането на изборите тук са доставени 3493 бюлетини, а изборната интензивност в града на тепетата е била същата, както и на предходните избори. Павел Журавлев обаче отхвърли да разяснява изборни резултати, като уточни, че те са предоставени на ангажираните с изборите управляващи.

В изборния ден своето право на глас е упражнил и почетният консул на Русия в Пловдив Георги Гергов. По думите му този ден е значим освен за Русия, само че и за България, и за света. Русия е нужният за човечеството балансьор, се показва в известие от пресцентъра му.

Гергов призна, че е пуснал бюлетина за Путин, който и завоюва безапелационно изборите с над 76% от утвърждението на гласувалите. 

Областният водач на Българска социалистическа партия е с двойно поданство и тъкмо в 13,05 часа гласоподава на изборите за съветски президент в някогашния клуб " Берьозка " на ул. " Иван Вазов " 25. 

Изборите за президент на Русия в България се организираха в четири български града - София, Варна, Русе и Пловдив, като право на глас имаха всички съветски жители, които са навършили 18 години и имат годен паспорт на Руската федерация.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР