53-годишният Уил се извини за нападението над 57-годишния Крис още

...
53-годишният Уил се извини за нападението над 57-годишния Крис още
Коментари Харесай

Академията няма да отнеме Оскара на Уил Смит, който удари Крис Рок

53-годишният Уил се извини за нападението над 57-годишния Крис още по време на церемонията, като съобщи, че държанието му е било „ недопустимо и непростимо “ и го е предиздвикало да се „ засрами “.

Актьорът уточни още, че от обич човек е подготвен на всичко.

В понеделник групата, която връчва Оскарите, осъди дейностите на Смит и съобщи, че е почнала публично разглеждане на случая, само че Упи Голдбърг настоя, че следствията няма да бъдат толкоз трагични и артистът няма да бъде лишен от оценката.

В американското токшоу „ The View “, Голдбърг, която е настоящ началник на актьорския клон на Академията, отбрани дейностите на Уил Смит, като се аргументира по този начин: „ от време на време се държиш зле “.

„ Мисля, че евентуално са се натрупали доста неща. Мисля, че той реагира прекомерно остро... Мисля, че е имал един от тези моменти, в които си е споделил: „ По дяволите, просто стой “. Давам си сметка, че не всички работят по този начин, както бихме желали да работят, когато са напрегнат. И той избухна… Понякога стигаш до миг, в който се държиш неприятно. Аз самата съм се държала зле от време на време “.

Водещата Съни Хостин, сподели от своя страна, че е „ сюрпризирана, че Уил не е бил изпъден “ от церемонията, и попита дали има възможност Оскарът на Уил Смита да бъде лишен.

„ Няма да му отнемем този „ Оскар “, кагеторична бе Голдбърг.

„ Сигурна съм, че ще има последици, само че не мисля, че ще се стигне до това, изключително откакто Крис сподели „ Слушай, аз не повдигам никакви обвинявания “.

Въпреки мненията на Упи се появиха апели Академията да отнеме „ Оскар “-а за най-хубав артист на Уил Смит. Известно е, че в своя етичен кодекс, който беше възобновен през 2017 година по време на придвижването „ Me Too “, Академията се отнася доста неприятно към всевъзможен тип принуждение.

След края на церемонията по награждаването Академията излезе с позиция в Туитър:

„ Академията не утвърждава насилието под каквато и да е форма. Тази вечер имаме удоволствието да отпразнуваме достиженията на нашите 94-и носители на премиите „ Оскар “, които заслужават този миг на самопризнание от своите сътрудници и феновете на киното по целия свят “.

Уил Смит се извини в обява в Инстаграм, заявявайки, че е „ компрометиран “ от дейностите си, които шокираха участниците в церемонията, продуцентите и феновете.

„ Насилието във всичките му форми е отровно и разрушително “, написа той. „ Поведението ми на снощните награди „ Оскар “ беше недопустимо и непростимо. Шегите за моя сметка са част от работата, само че шегата за здравословното положение на Джейда беше прекалено много за мен и реагирах прочувствено. Бих желал обществено да ти се извиня, Крис. Излязох отвън кожата си и сгреших. Срамувам се и дейностите ми не бяха показателни за индивида, който желая да бъда. Няма място за принуждение в един свят на обич и добрина “.

След това Уил се извини на уредниците и продуцентите на шоуто.

Крис Рок от своя страна не е дал отговор на извинението на Уил Смит, нито е коментирал случая от неделя вечер.

Твърди се също по този начин, че Крис не е знаел, че Джейда страда от плешивост, шегувайки се, че плешивата ѝ глава наподобява на „ Джи Ай Джейн “.

Уил Смит сервира извиненията си и на фамилията на Винъс и Серина Уилямс.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР