52-годишната заместник-директорка на СУ Цар Симеон Велики Милена Петрова е

...
52-годишната заместник-директорка на СУ Цар Симеон Велики Милена Петрова е
Коментари Харесай

Училищна шефка от Пловдив в кома, новак зад волана я помете

52-годишната заместник-директорка на СУ " Цар Симеон Велики " Милена Петрова е потърпевша тежко при случай под моста на Герджика тази заран.  Към 7.30 часа дамата пресичала пешеходната пътека на бул.  „ Марица “, когато върху нея връхлетяла кола, оповестиха от полицията. 

Веднага бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнали полиция и кола за спешна помощ. Медиците открили, че заместник-директорката е в извънредно тежко положение и изцяло неконтактна. Транспортирана е по най-бързия метод до УМБАЛ " Св. Георги " за оказване на незабавна здравна помощ. 52-годишната Милена е в кома и с заплаха за живота.

Колата управлявал 18-годишен юноша с няколкомесечен стаж зад кормилото. Пробите му за приложимост на алкохол и наркотични субстанции са негативни. 

„ Винаги идва на работа пешком. Десет минути след случая тази заран бях на мястото “, описа пред " Марица " шефът на СУ „ Цар Симон Велики “ Руси Баташки. Той известил фамилията за злополуката. Пратил е и отчет в Регионалното ръководство на образованието. Екипът на учебното заведение е сломен и в подготвеност да разгласи акция, в случай че има потребност от кръводаряване или събиране на средства за лекуване. Преди време Милена Петрова изгубила брачна половинка си. Има наследник, който също е преподавател.

Автори: 
Тони Михайлов и Елица Кандева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР