51-годишната Ванеса Марсел сподели подробности за „опустошителната“ си раздяла с

...
51-годишната Ванеса Марсел сподели подробности за „опустошителната“ си раздяла с
Коментари Харесай

Меган Фокс с риск да загуби попечителството над децата - slava.bg

51-годишната Ванеса Марсел показа детайлности за „ опустошителната “ си разлъка с Брайън Остин Грийн, от който роди сина си Касиус преди 18 години. Актьорите се снимаха дружно в сериала „ Бевърли Хилс, 90210 “, през 2001 година се сгодиха, само че по този начин и не се стигна до женитба, напомня OK Magazine.

На фона на развода на Грийн с Меган Фокс, Марсел увери почитателите си в Instagram, че във всичко поддържа звездата от „ Трансформърс “: „ Меган най-сетне живее живота си, което единствено по себе си е подарък за децата ѝ. “Засега тя и някогашният ѝ отглеждат трима синове.

Няколко години след раздялата с Ванеса, Брайън стартира яростна битка за цялостно настойничество над Касиус и откакто губи процеса, го заличава от живота си в продължение на пет години.

Докато синът ѝ навърши пълноправие, Марсел безмълвно понася опитите на Грийн да я „ клюки “, „ заблуждава “ и „ да я кара да се срами като работеща майка “, само че в този момент тя реши да сложи точка на това.

„ Всъщност приказвам добре за бащата на Кас “, означи Ванеса в кореспонденцията си с почитателите си. – Просто описвам всичко както е било, по молба на сина ми, който е изтощен да пази всички тези секрети.

Отнасям се със състрадание към татко му, отчитайки разрушителните последици, с които се сблъска сина ми. Той и моето семейство могат да потвърдят. В продължение на 13 години правосъдни процеси имах предписание: „ Никой в никакъв случай да не приказва неприятно за бащата на Кас. “

По думите ѝ, Грийн доста обичал когато наподобява добре в очите на обществеността, само че когато никой не го следи, демонстрира същинската си същина.

Ванеса и Брайън имат връзка от 1999 година до 2003 година

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР