5000 броя Model 3 са слезли от конвейра през последната

...
5000 броя Model 3 са слезли от конвейра през последната
Коментари Харесай

Tesla постигна ключова цел в производството

5000 броя Model 3 са слезли от конвейра през последната седмица

Илон Мъск разгласи, че Tesla е достигнала мечтаните темпове на произвеждане на Model 3

Илон Мъск има добра вест за чиновниците и клиентите на Tesla. Компанията най-накрая реализира задачата си от 5000 електрическия автомобил Model 3 седмично, заяви порталът Electrek, базирайки се на писмо на Илон Мъск до чиновниците на компанията.

„ Направихме го! Каква невероятна работа, прелестен тим. Много съм горделив да работя с вас. Това е чест за мен “, написа Мъск. По неговите думи, компанията е съумяла освен да реализира задачата от 5000 електрическия автомобил Model 3 на седмица, само че и да реши индустриалните проблеми с моделите S и X – като цяло Tesla е произвела 7000 автомобила за една седмица.

През април т.г. Tesla стартира да създава по малко повече от 2 000 електрически автомобила Model 3 на седмица. Въпреки че това беше добър резултат, поради компликациите през предходната година, тя към момента изоставаше от поставената цел от 2500 автомобила до края на първото тримесечие.
още по тематиката
Tesla разчиташе да създава по 5 000 коли от Model 3 на седмица към края на второто тримесечие. Сега наподобява, че тази цел е реализирана в период.

По-рано чиновник на Tesla разгласява фотография в Twitter, която демонстрира по какъв начин компанията чества постигането на задачата си. Вижда се огромен афиш с надпис „ Mdel 3 5K “, на който чиновниците поставят подписите си.

По-късно тиутът бе отстранен, само че новината удостовери персонално Илон Мъск в писмо до чиновниците. Официалните резултати – за производството и доставките на електрически автомобили през второто тримесечие на 2018 година – се чака да бъдат оповестени тази седмица.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР