50-годишният комик е паднал в плен на очарователна столична дизайнерка,

...
50-годишният комик е паднал в плен на очарователна столична дизайнерка,
Коментари Харесай

Новата на Рачков - приятелка на бившата му изгора Анита

50-годишният комедиант е паднал в плен на очарователна столична дизайнерка, пише  " Ретро “, позовавайки се на информация на хора от обкръжението му. Актьорът е участвал на откриването на новия бутик на красивата Мая, а в профила й в обществените мрежи е видно, че се радва на хубав букет, подарен й от комика. На друга фотография, на която двамата театралничат с Рачков е написала:  " Благодаря ти толкоз доста “. Снимката е направена в градината на изтънчен ресторант, където двамата евентуално са били на вечеря.

Любопитна детайлност е, че дизайнерката Мая е добре позната на някогашната половинка на Рачков - плеймейтката Анита. Комикът и 24 години по-младата от него знойна русокоска се разделиха публично при започване на пролетта тази година, откакто прекараха три лета дружно.

Рачков твърдеше, че някогашната му половинка е извънредно сериозен човек, надраснала възрастта си, и би желал с нея да имат даже дете. Каква е повода да се разделят обаче, по този начин и не се разбра. Според осведомени става дума за любовен триъгълник, невярност и интервенция на трети лица в връзките им.  По-скоро обаче се било натрупало напрежение от страна на бъдещата свекърва. Майката на артиста по този начин и не приела с отворени прегръдки Анита и не желала синът й да се сродява с нея. Веднага след разлъката русокоската стартира работа в адвокатска фирма за недвижими парцели, където се подвизава като брокер.

Междувременно шоуменът бе спряган в любовна спекулация с известна столична сладкарка, с която при започване на лятото бяха хванати дружно в нощно заведение в морския курорт " Лозенец ". С нея се познавали около другото й амплоа на стилист в някои от тв продукциите на Маги Халваджиян. На фотосите, изтекли в интернет, се виждаше по какъв начин се прегръщат и си шушукат на ухо посред препълнената с народ дискотека. След дни обаче слухът за интимна връзка посред им бе заплеснат след мълвата, че Камелия имала различен мъж до себе си, а спрягането на името й с това на Рачков й навредило на персоналния живот. 3асега комикът не е удостоверил обществено има ли нова жена до себе си и дали атрактивната дизайнерка Мая, с която в последно време постоянно са засичани дружно, е актуалната повелителка на сърцето му.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР