50-годишният чешки супермодел Ева Херцигова остави последователите си без дъх,

...
50-годишният чешки супермодел Ева Херцигова остави последователите си без дъх,
Коментари Харесай

Ева Херцигова и Салма Хайек спират дъха на феновете в Кан

50-годишният чешки супермодел Ева Херцигова остави почитателите си без мирис, появявайки се в " гола " рокля, написа Daily Mail.
 
                             

Ева бе посетител на церемонията по връчването на премиите Women in Motion Awards. Церемонията се състоя в границите на фестивала в Кан. Визията на хубавицата се добавя от солидни обеци и красиви слънчеви очила.
 
                             

Въпреки своите 50 години, Херцигова наподобява в действителност зашеметяващо. Тя продължава да радва почитателите си от кориците на списанията, а през януари взе участие и в шоуто на Mugler на Седмицата на модата в Париж.

Няма по какъв начин да не отбележим наличието и на Салма Хайек. 56-годишната актриса не показва собствен нов филм, само че пък участва на прожекцията на новата лента на Мартин Скорсезе - дълго чаканият Killers Of The Flower Moon.

 
                             

За събитието тя беше избрала обилна виолетова рокля Alexander McQueen, която наблягаше извивките на тялото ѝ и още по-пищния ѝ бюст. А диамантеното колие не правеше нищо друго с изключение на да притегля вниманието към деколтето ѝ.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР