50-годишният актьор Матю Макконъхи, който е една от най-добре платените

...
50-годишният актьор Матю Макконъхи, който е една от най-добре платените
Коментари Харесай

Матю Макконъхи: Откакто се научих да пиша, поддържам дневник - slava.bg

50-годишният артист Матю Макконъхи, който е една от най-добре платените звезди в Холивуд разкри, че записките му със заглавие „ Зелени светлини “ ще се състои от неговите персонални мемоари и размишления.

Той сподели на ABC News: `` Това не са обичайни спомен или книга със препоръки, а по-скоро детска книга, основана на приключенията в моя живот. Приключения, които са били значими, просветляващи и смешни, от време на време тъй като са били предопределени да бъдат такива”.

Във видеоклип на платформата за микро-блогове, Макконъхи споделя: „ Откакто се научих да пиша, подкрепям дневник. Записвах всичко, което ме вълнува, кара ме да се дръзвам или да рева. Преди две години събрах храброст да обединя всички тези бележки, водени в уединение, единствено с цел да видя какво имам и това се върна в книга ".

Кинозвездата разкри, че е кръстил записките си „ Greenlights “ (”Зелени светлини”), тъй като става въпрос за това по какъв начин „ всички ние можем да хванем повече от тях в живота, който живеем “.

``Не харесваме алените и жълтите светлини, тъй като те лишават от времето ни. Когато разберем, че в последна сметка всички те стават зелени, тогава те разкриват своята поетика. Тогава животът става стих и започваме да получаваме това, което желаеме и от какво имаме потребност едновременно``.

„ Зелени светлини “ би трябвало да излезе през октомври, само че към този момент е разполагаем за предварителни поръчки онлайн.
Матю е наследник на писателката Мери Катлен Маккейб, която описа в книгата си "Сама се сюрпризирам " за бурния брак с бащата на артиста. От нея разбираме, че родителите са се развеждали два пъти и са се женили три. Баща му Джим е бил предприемач и е починал в леглото, до момента в който е правил обич със брачната половинка си.

Като млад Матю Макконъхи е преследвал адвокатска кариера, само че не е съумял да се оправи и вместо това е станал артист. Това въпреки всичко му е разрешило да бъде юрист... въпреки и единствено на екрана. Той играе ролята на юрист във кино лентата "Адвокатът с Линкълна ".

Макконъхи освен не е съумял да се бори на страната на закона, само че даже е имал свои проблеми с полицията. През 1999 година в дома му е открита марихуана и артистът е бил задържан, след което е пуснат под гаранция от 1000 $.
Като артист, Матю Макконъхи не се лимитира единствено в един род. Играл е какво в сантиментални комедии, като "10 метода да разкараш гаджето ", по този начин и във високобюджетни научнофантастични филми, като "Интерстелар " на режисьора Кристофър Нолан.

Той е от тези артисти, които са подготвени на всичко, с цел да са съвършени в ролята си. В "Клубът на купувачите от Далас " се подлага на диета, с цел да смъкна повече от 20 кг и това му донася премията "Оскар "

Една от функциите, за които съжалява най-вече, че е изпуснал, е тази на Джак от "Титаник ". От друга страна обаче, в случай че беше взел ролята, може би звездата на Леонардо до Каприо нямаше да изгрее.

Една от последните му към този момент функции беше във кино лентата "Тъмната кула " по най-мащабното произведение на краля на хоръра Стъвън Кинг. Във кино лентата Макконъхи играе ролята на могъщия Рандал Флаг - злокобно създание, което пътува сред световете, с цел да носи войни и несгоди. Флаг се появява в няколко романа на Кинг и е най-често споменаваният персонаж в творчеството му.

През 2005, след урагана Катрина, Матю Макконъхи непринудено отива, с цел да избавя изпаднали в неволя животни. Катрина е едно от най-тежките естествени бедствия, удряли Съединени американски щати и когато хиляди хора се изтеглят, домашните им любимци остават като в капан.

Освен това артистът взе участие в доста разнообразни благотворителни организации и даже беше разгласен за един от най-влиятелните хора в света от списание "Time ".

Матю Макконъхи е женен от 2012 година за бразилски модел. Заедно със брачната половинка си имат 3 деца. Преди това обаче е излизал със свои колежки, като Пенелопе Круз и Сандра Бълок. Всъщност, въпреки връзката им от дълго време да е завършила, Матю и Сандра не престават да са доста близки другари.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР