50-годишната Памела Андерсън се среща в продължение на няколко месеца

...
50-годишната Памела Андерсън се среща в продължение на няколко месеца
Коментари Харесай

Памела Андерсън запозна синовете си със 17 години по-младия си любовник

50-годишната Памела Андерсън се среща в продължение на няколко месеца с Адил Рами, френски футболист, състезател от Марсилия " Олимпик ". Гаджето на актрисата е 17 години по-млад от нея. Макар че преди да срещне младия си ухажор, Памела се е омъжвала четири пъти, тя неотдавна призна, че най-накрая е в хармонични връзки, споделят локални медии. Очевидно, откакто прекараха месеци наред дружно, влюбените взеха решение да честват дружно Коледа. Памела също срещна Рами със синовете си. Футболист отлетя от Франция за Лос Анджелис. Според известия в медиите 32-годишният Адил се схванал доста добре с 20-годишния Дилън и 20-годишния Брандън.

Памела и Адил се срещнаха напролет на 2017 година на филмовия фестивал в Кан. Сега Памела съвсем цялото време прекарваше в къщата на спортиста в Марсилия. Разликата в възрастта, сподели тя, не визира по никакъв метод връзките им.

" Странно е да мисля за себе си като за 50-годишна жена. Все още обаче върша това, което желая: пребивавам в южната част на Франция и обричам 99% от моето време на това, което съгласно мен е в действителност значимо " - споделя актрисата.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР