50-годишен мъж загина, а неопределен брой хора са в неизвестност,

...
50-годишен мъж загина, а неопределен брой хора са в неизвестност,
Коментари Харесай

Тежки наводнения в Крит взеха жертва, неопределен брой хора са в неизвестност

50-годишен мъж почина, а неустановен брой хора са в неопределеност, откакто гръмотевични стихии връхлетяха няколко елементи на Крит в петък и събота, трансформирайки пътищата в реки и затваряйки интернационалното летище на Ираклио, заяви държавната осведомителна организация AMNA.

Инцидентът е станал в крайбрежния град Агия Пелагия, в община Малевизио, на към 25 километра западно от Ираклио, където бързата смяна на времето аргументи тежки наводнения през последните няколко часа.

Местни медии оповестяват, че може да има още хора в неопределеност в Агия Пелагия и в прилежащия град Лигария, където пожарникари избавиха жена от транспортно средство, което се озова в морето.

Противопожарната работа заяви, че девет коли са били пометени от придошли води. Бреговата защита е включена в издирването на изчезналите хора.

Летище Никос Казандзакис в Ираклио остана затворено след наводнения в няколко региона. Мениджърът на летището Йоргос Плиакас съобщи пред cretapost.gr, че до момента в който водната буря не стихне „ никой не е в положение да каже по кое време полетите ще бъдат обновени “.

В Сития, в източната част на район Ласити, осем туристи и един надзирател бяха хванати в капан в локалния археологически музей, до момента в който други четирима души бяха блокирани в две коли, оповестиха локални новинарски уеб страници.

Издадено е предизвестие до всички поданици на районното звено на Ласити, което ги приканва да заобикалят всички ненужни пътувания.

Усилията по търсене и избавяне са затруднени от бурни ветрове в региона.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР