5 ноември, София. Двеста и петдесет от най-редовните посетители на

...
5 ноември, София. Двеста и петдесет от най-редовните посетители на
Коментари Харесай

Една година winique experience със SeeWines

5 ноември, София. Двеста и петдесет от най-редовните гости на SeeWines се събраха на ул. " Оборище " 5, с цел да отпразнуват първия рожден ден на магазина за вино и изкуство, сложил началото на философията winique experience. Преведено на български това значи " виникално прекарване ", т.е. неповторими моменти, подбудени от и отдадени на виното. Празникът беше маркиран с 6-степенно меню, дело на френския началник готвач Антоан Верест, съчетано с 6 от виновността - лично произвеждане на SeeWines, от сериите Colorito и Ayano, както и от премиум серията Disegno:

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики - Colorito White Blend 2018 – бял купаж совиньон блан и шардоне

- Colorito Chardonnay 2018 – бяло вино от сорта шардоне

- Ayano Rose 2017 – розе от сорта необятна мелнишка лоза

- Ayano Shiroka Melnishka Loza 2015 – алено вино от сорта необятна мелнишка лоза

- Disegno Cabernet Franc 2017 – алено вино каберне фран

- Disegno Petit Manseng 2018 – десертно вино от сорта пти мансен

Повече за личното произвеждане можете да научите тук - https://seewines.com/explore/winery
Сред гостите бяха ценители на виното от разнородни сфери на публичния живот – персони от бизнеса и финансовия бранш, адвокати, създатели, медии и други Обръщение към публиката направиха изпълнителният шеф на компанията Диляна Василева, основният сомелиер Благой Кузмански, известният винен специалист Марк Дворкин и биодинамикът Жулиан Рено.

Програмата бе с необикновен акцент върху изкуството, към което екипът на Seewines има особено отношение и което е мотив колекционерската пристрастеност на създателите на компанията да се трансформира в мотор и за дизайна на магазина Seewines Gallery на бул. " България " 106, напомнящ на изложба. Немалка част от колекционираното им изкуство ще бъде изложено в избата край с. Хърсово до гр. Сандански, чието разкриване следва в идните месеци.

Повече за сбирката от над 1300 виновност и за събитията на SeeWines можете да научите на www.seewines.com
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР