5-годишният Светослав Михайлов от Враца има нужда от помощ, научи

...
5-годишният Светослав Михайлов от Враца има нужда от помощ, научи
Коментари Харесай

Зов за помощ! Малкият Светли от Враца се нуждае вас, за да има щастливо детство /снимки /

5-годишният Светослав Михайлов от Враца има потребност от помощ, научи BulNews.bg. Детето е родено прибързано и поради това има редица затруднения, като киста в мозъка, детска хемиплегия и епилепсия. Освен това неотдавна се оказало, че лявото му краче е по-късо и незабавно би трябвало да се стартира лекуване. Процедурата се прави в Турция, а цената за един курс е 8 000 лв., които са непостижими за фамилията на Светли. Те молят всеки, който има опция, да помогне на момчето, с цел да има щастливо детство.
Майката на хлапето Петя описа, че синът й се е родил в 28-ата гастрационна седмица и е тежал едвам 1.100 кг. От тогава фамилията се бори с затрудненията от преждевременното раждане, като на този стадий детето към този момент няма припадъци.
Наскоро родителите на Светли обаче видели, че лявото му краче е доста плътно и детето стъпва на пръсти. Това станало тъкмо откакто малчуганът се отпуснал да върви и почнал самичък да изминава къси дистанции. Петя забелязала, че детето криви крайници си и направила консултация с ортопеда доцент Фуат Билгили, който установил, че крачето е с 5 милиметра по-късо от другото. За да може Светли да върви обикновено е нужна терапия с ботокс и двуседмична рехабилитация в Турция. След това ще са му нужни още 3-4 курса, с цел да има по-добър резултат и по-добро възобновяване след ботокса.
„ С доста битка и непримиримост с моето момченце се борим да има едно по-добро бъдеще и мечтаем да може да тича и играе както всяко дете. Молим Ви от цялото си сърце, който с колкото може да помогне на моето слънчице да има по-хубаво детство “, споделя Петя.
Титуляр: Светослав Миленов Михайлов
IBAN: bg16stsa93000025021534
BIC: stsabgsf
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР