49-годишен мъж от Асеновград е първият болен от коронавирус в

...
49-годишен мъж от Асеновград е първият болен от коронавирус в
Коментари Харесай

Първи случай на коронавирус в Асеновград

49-годишен мъж от Асеновград е първият болен от ковид в града. Информацията удостовери кметът доктор Христо Грудев на съвещание на Общинският действен щаб за битка и предварителна защита с COVID-19 през днешния ден.

Кметът на Асеновград лекар Христо Грудев благодари за напъните на всички членове от Общинския действен щаб в града за битка и предварителна защита против новия ковид COVID-19. Градоначалникът е и ръководител на щаба.

" Благодарение на всички положителни решения, които взехме в последните месеци и на дисциплинираните асеновградчани, успяхме да останем толкоз дълго време без нито един инфектиран с ковид в Асеновград. Запазихме местата, в които сме най-уязвими и се надявам и за в бъдеще това да остане по този начин. Дори и в този момент можем да кажем, че първият случай не е пробив в организацията ни, а е импортиран от човек, който работи отвън града. Устояхме на желанието на всички, които желаеха обилни празненства. Понесохме упреци. Изтърпяхме негативите за анулирани мероприятия. Но всичко това е в името здравето и живота на асеновградчани. Смятам, че нашите съграждани са интелигентни и ще схванат дейностите ни ", сподели като встъпление на днешното съвещание на Общинския действен щаб Грудев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР