48-ото НС приключи краткия си живот с не особено ползотворни

...
48-ото НС приключи краткия си живот с не особено ползотворни
Коментари Харесай

От 48-ото НС остана послевкус на вербално насилие и език на омразата

48-ото Народно събрание завърши късия си живот с не изключително ползотворни резултати, само че пък със запаметяващ се език, обиди и  неприлични жестове в пленарната зала. Депутати демонстрираха пренебрежение към знаци (химн, знаме), използваха неприемливи квалификации и език на омразата към сътрудници народни представители, към български жители, към непознати страни и от парламентарната естрада, и от телевизионния ефир, и посредством персоналните си профили в обществените мрежи. От " страхливец ", " тъпанар ", "  безразборник " и " измамник " до " самозабравила се паплач " и " доноснически отпадък " (по адрес на жена). 

В този парламент дамите депутати бяха 57 от 240-те народни представители, което прави малко повече от 23 %. И на този декор още в първите дни на работата на парламента дебютантът народен представител от „ Демократична България “  заради активността й във фондацията „ За положителното “ и в извънредно несъответствуващ подтекст от някогашен кореспондент за телевизия „ Атака “.

Атаките към Кунева продължиха от самото начало - и към личността й, и към активността й, евентуално тъй като Кунева не стоеше " безшумно и спокойно на парламентарната банка " и беше измежду най-активните депутати, които следваха предизборните си обещания и идеите, които поддържат - тя и фондацията " За положителното "  работят за основаването на Детската болница от години. Кремена Кунева е и един от вносителите на единия от двата законопроекта за изменение и допълнение на. 

Този законопроект по този начин или другояче беше отритнат заради липса на адекватност и неправилно пояснение на текстовете, които водачът на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова дефинира като " неоснователни " - същата Корнелия Нинова, която беше вносител на втория законопроект по отношение на домашното принуждение. Разбира се, и нейният законопроект беше отритнат (). Явно за депутатите проблемът с домашното принуждение е също толкоз безпочвен, а тематиката е сензитивна и стъпва на неразбираема почва преди следващите избори. 

За край - водачът на партия „ Възраждане “, които се опълчиха на всяка самодейност против домашното принуждение, атакува Кремена Кунева в персоналния си профил във Facebook, проява на  мъжка мисъл и " мъжко " отношение към колегите/колежките. " Но най-голямата храброст е, несъмнено, да наречеш жена “Леля ”, че и “Баба ”, с което вероятно искаш да я обидиш на външен тип. Български лъв е той! Да го сложим на гърба на еврото предлагам ", както се отбелязва в този коментар на думите на Костадинов.

 

ОХ, ДОБРЕ, ДОБРЕ, ДОБРЕ!!!! ЕТО, ЗАНИМАВАМЕ съдебна експертиза ПАК С Върховен административен съд, ГОСПОДИН КОСТАДИНОВ!!! Рядко съм виждала мъж, който толкоз...
Posted by on 
И още за вербалната експанзия като изкуство... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР