48-годишен мъж от момчилградското село Кременец се барикадирал в дома

...
48-годишен мъж от момчилградското село Кременец се барикадирал в дома
Коментари Харесай

Издирван за убийство се барикадира в дома си в момчилградско село, заловиха го при спецакция

48-годишен мъж от момчилградското село Кременец се барикадирал в дома си, откакто от полицията го издирвали за ликвидиране на стара жена от същото село. При спецоперация мъжът бил задържа, оповестяват от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. 

Сигнал за открита мъртва 77-годишна жена в село Кременец, община Момчилград, е подаден в 10.30 часа тази заран на тел. 112. На мястото на произшествието неотложно са пристигнали шефът на ОДМВР-Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов, окръжният прокурор Желязко Стефанов, прокурор Бонка Василева, проверяващ служител на реда и дежурна оперативна група за осъществяване на оглед.

По натрупа на старата жена били открити следи от принуждение. При проведените издирвателни дейности е арестуван 48-годишен мъж от същото село.

Той е бил заключен в къщата си и за извеждането му е изпратено профилираното тактическо звено за бързи дейности на Районно ръководство на МВР-Кърджали. Операцията е завършила за минути и мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Образувано е досъдебно произвеждане за ликвидиране.

Работата по случая продължава под наблюдението на Окръжната прокуратура в Кърджали.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР